קשר מכבי חיפה, נבות רטנר, יוכל לשחק נגד מכבי תל אביב בחצי גמר גביע המדינה ביום רביעי. במשחק נגד הפועל תל אביב ספג רטנר כרטיס אדום ישיר, ולכן הוא נעדר מהמשחק אתמול מול עירוני קרית שמונה. בחיפה היה חשש שהקשר לא יוכל לשחק גם בגביע, אבל החשש הזה הוסר.
רטנר ספג העונה כרטיס אדום ישיר במדי קבוצת הנוער, שלפי תקנות ההתאחדות תקף גם לגבי הקבוצה הבוגרת - כך שמול הפועל תל אביב זה היה האדום הישיר השני שלו העונה. על פי חוק, שני כרטיסים אדומים ישירים מובילים להרחקה אוטומטית של שני משחקים.
בחיפה בדקו עם ההתאחדות לכדורגל, והתבשרו שרטנר בכל זאת יוכל לשחק. הסיבה: אחרי הכרטיס האדום הישיר שספג בנוער, במשחק מול מכבי נתניה, בית הדין של ההתאחדות לכדורגל הרחיק אותו משני משחקים ולא אחד. רטנר ספג את האדום בשל דברים שאמר לשופט, ולכן בית הדין החמיר איתו. כעת הוא יוכל להיות בסגל של ברק בכר ביום רביעי בטדי.
רטנר, רשם קפיצה אדירה העונה. בתחילת העונה פתח השחקן בקבוצת הנוער, אך בהמשך זינק לקבוצה הבוגרת והפך לשחקן רוטציה קבוע.
