קשר הפועל ירושלים, איליי מדמון, עדיין לא החלים מהקרע בשריר ולא ייכלל בסגל הקבוצה הערב (20:00, ספורט3) לדרבי הירושלמי, הוא מצטרף לאיינאו פרדה שסוחב פציעה ארוכה וככל הנראה לא יחזור לשחק העונה.
הירושלמים היו מרוצים מתוצאת התיקו המאופסת אתמול של עירוני טבריה נגד אשדוד, תוצאה ששירתה אותם בתחתית.
לסגל של זיו אריה חוזר מרקו רקוניאץ ששב לישראל מאוחר בשל החשש מהמלחמה. כל חמשת הזרים של הפועל ירושלים כעת בישראל, כאשר במקרה של רקוניאץ ונכון לאימונים האחרונים, נראה כי זיו אריה מתלבט אם לפתוח איתו בהרכב.
במועדון העריכו כי בקיץ הקרוב יתקבלו הצעות עבור הקשר הצעיר ג'ון אוטומאו שיחגוג 19 בסוף החודש. אוטומאו הגיע הקיץ לקבוצת הנוער, אך סדרת העדרויות בקישור גרמה לכף שהוקפץ מוקדם לקבוצה הבוגרת, השתלב והפך לשחקן הרכב קבוע בקבוצה.
