וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טירוף בבירה: כ-18 אלף אוהדי בית"ר ירושלים הבטיחו מקומם בדרבי

עודכן לאחרונה: 10.4.2026 / 9:52

המשחק שיעלה את בית"ר ירושלים למקום הראשון? התרגשות גדולה לקראת הקרב העירוני, יצחקי מתכונן לסגירות של היריבה (ראשון, 20:00, ספורט3)

תיקתקנו, 10.4/ספורט1

קרוב ל-18 אלף אוהדי בית"ר ירושלים הבטיחו מקומם בדרבי הירושלמי שייערך ביום א' בטדי (20:00, ספורט3), משחק שנדחה ממוצאי שבת על מנת לאפשר התארגנות מתאימה למשטרה וכוחות האבטחה.

בסך הכל צפויים להגיע מעל ל-20 אלף אוהדים של בית"ר שדוחפים אותה במאבק האליפות. ניצחון של בית"ר עשוי למקם אותה במקום הראשון בתום הליגה הסדירה, בהתאם לתוצאה במשחק בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע.

התרגשות גוברת. יצחקי ובית"ר/דני מרון

ברק יצחקי עובד מול חניכיו על הסגירות הצפויות של הפועל ירושלים, השמירה האישית על שחקני הקישור ומציאת פתרונות. ירדן שועה ואילסון טבארש המועם זאת, הקבוצה תגיע בסגל מעט חסר: צהבים ייעדרו - כמו גם עדי יונה וירין לוי, שצפוי להיות כשיר לפלייאוף.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully