עירוני טבריה ירדה אמש (שבת) מכר הדשא באצטדיון טדי כשהיא מתוסכלת מהמהפך של בית"ר ירושלים ומההפסד 3:2 בתוספת הזמן. אלירן חודדה אמר לשחקניו: "שיחקנו לידיים שלהם בחצי השעה האחרונה, לא החזקנו בכדור ולא הקשינו עליהם".
במחצית, כשהובילו 0:2, בטבריה הרגישו שהכול הולך, שבית"ר לא מתפקדת. במקביל הם גם הבינו שהפועל ירושלים מסיימת בתיקו, אך המהפך של בית"ר השאיר אותם עמוק מתחת לקו האדום.
בטבריה דיברו בסיום על כך שהעייפות נתנה את אותותיה בחצי השעה האחרונה, על החילופים שלקחו את הקבוצה אחורה, והוסיפו ש"כנראה שזאת השנה של בית"ר. היא קבוצה חזקה, אבל צריך הרבה מזל כדי לעשות מהפך כזה, כולל הגול של ירדן כהן שפגע בשחקן והלך בדיוק לפינה".
במחזור הקרוב תפגוש טבריה את מ.ס. אשדוד. הפחתת שמונה הנקודות בבית הדין והעובדה שהקבוצה נמצאת מתחת לקו האדום מחייבות אותה לייצר רצף ניצחונות כדי לצאת מהמצב, כשבמועדון מסכמים: "המצב לא קל, אבל יש לנו את האופי הכי חזק בתחתית. נישאר בליגה בשיניים".
