וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל ירושלים זועמת על השיפוט: "לשם כך הליגה חזרה?"

5.4.2026 / 8:10

האדומים מהבירה רתחו על ביטול הפנדל לזכותם בתיקו המאכזב מול ריינה: "האיגוד יודיע שקופחנו. איך אנחנו יודעים? יש לנו עיניים"

תקציר: בני ריינה - הפועל ירושלים 0:0/ספורט 1

הפועל ירושלים ירדה אמש מאוכזבת מהתיקו 0:0 נגד בני ריינה, כאשר הצוות המקצועי חש לא מעט ביקורת עצמית, אך במקביל המועדון היה עם בטן מלאה וכעס גדול על צוות השיפוט וה-VAR. ההחלטה לבטל את הפנדל שנשרק לזכות הקבוצה והאדום שספגה ריינה על סף המחצית, ובאופן כללי על ההחלטות השגויות כנגד הקבוצה העונה - עוררו את זעמם של אנשי המועדון.

במועדון אמרו בכעס: "איגוד השופטים יודיע השבוע כי הפועל ירושלים קופחה באופן ברור על ידי צוות ה-VAR. איך אנחנו יודעים שזה מה שיקרה? כי יש לנו, כמו לכל צופי המשחק הערב, עיניים. וגם כי זה קרה כבר העונה אחרי המשחק שלנו מול מכבי נתניה, כשהאיגוד הוציא הודעה תקדימית כי שער שאושר נגד הקבוצה הובקע מעמדת נבדל".

במועדון הוסיפו: "וזה קרה אחרי המשחק מול מכבי ת"א, שם האיגוד קבע כי פנדל שנקבע נגדנו לא היה ולא נברא באופן יוצא דופן. מדובר בהחלטות שגויות לחלוטין, שהפכו שריקות שופט נכונות על הדשא. זה גם קרה אחרי הרחקת אופק נדיר מול סכנין, שיצא זכאי בבית הדין.

ואף הפנו אצבע מאשימה: "לשופט ה-VAR הערב דניאל בר נתן היסטוריה אישית של החלטות שערוריתיות במשחקים שלנו אז מה זה יעזור? מי יעצור אותו ואת האחרים מלקבל החלטות חורצות גורל עבור קבוצות כדורגל? האם עוד פאנל מנומק שידון בעניין ישנה את העווול הברור?"

האדומים מהבירה זועמים על החלטות השיפוט/אתר רשמי, הפועל ירושלים

"הערב עצר שחקן ריינה כדור ברחבה בידיו, והשופט שרק לפנדל מובהק. אנחנו לא מכירים התערבות כזו של VAR שהפך את ההחלטה. גם בימים רגילים אנחנו מקפידים בכבודם של השופטים ונמנעים מהשתלחויות, לא כל שכן היום בזמן מלחמה, כשהכל נראה זוטות. ועדיין: האם לשם כך החזירו את הליגה לפעילות, להחלטות הזויות ובלתי ספורטיביות כאלה?"

העובדה כי עירוני טבריה נוצחה הרגיעה מעט את אנשי המועדון בסיום, אך הכעס על טעויות השיפוט עדיין נמצא במצב רתיחה. במחזור הבא תארח הקבוצה את הדרבי הירושלמי ללא קהל בטדי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully