וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גרסיה התייחס לראשונה לגלוך: "צריך להראות לי שהוא טוב יותר"

מערכת וואלה ספורט

2.4.2026 / 16:03

מאמן אייאקס החדש הבהיר מה נדרש מהישראלי כדי לקבל דקות ראשונות תחתיו, אחרי שני משחקים רצופים על הספסל: "כרגע זה המצב"

צפו בתקציר: שוב ללא גלוך, אייאקס נפרדה ב-1:1 מול פיינורד בקלאסיקר/ספורט1

אוסקר גלוך עדיין לא הצליח לתפוס מקום קבוע בהרכב מאז שהצטרף לאייאקס, ולמעשה לא שיחק אפילו דקה מאז מונה אוסקר גרסיה, אקס מכבי תל אביב, למאמן הקבוצה. במסיבת העיתונאים לקראת המשחק מול טוונטה של סתיו למקין (שבת, 22:00, ספורט3), סיפק המאמן עדכון על מצבו של הקשר הישראלי, אחרי שגלוך עצמו התייחס לאחרונה לעתידו במועדון.

כשנשאל באיזו עמדה גלוך מרגיש הכי בנוח, השיב גרסיה: "כמובן שהוא רוצה לשחק, כמו כל השחקנים האחרים. אוסקר מעדיף לשחק בכנף שמאל או כקשר מספר 10 במערך 4-2-3-1. הוא שחקן עם איכויות שיכול לשחק במספר עמדות".

שחקן אייאקס, אוסקר גלוך/GettyImages, Soccrates Images

למרות הדברים, בן ה-22 עדיין לא קיבל דקות משחק תחת גרסיה, שכבר עמד על הקווים בשני משחקים. המאמן הסביר: "שחקן צריך להראות שהוא טוב יותר מהאחרים. לא רק לי, אלא גם למאמנים האחרים. הוא צריך להמשיך לעבוד קשה ולהתפתח כדי לשנות את המצב".

גלוך עצמו התייחס לאחרונה למעמדו וסיפר כי שוחח עם המנהל הטכני ג'ורדי קרויף. "אני מנסה לסיים את העונה הכי טוב שאני יכול, ואז נראה מה יקרה בעונה הבאה. יש לי חוזה וזה כל מה שחשוב", אמר.

עם זאת, ייתכן שהעונה הראשונה של גלוך באייאקס תהיה גם האחרונה שלו במועדון. לפי דיווח של מייק ורווייג ב-"De Telegraaf", קרויף פתוח למכירתו כבר בקיץ הקרוב, במטרה לצרף שחקן מסוג אחר. גלוך חתום על חוזה עד קיץ 2030, ולפי "transfermarkt" שוויו מוערך ב-15 מיליון יורו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully