דן אוטורו, סנטר הפועל תל אביב, הפך לבורג מרכזי בקבוצה של דימיטריס איטודיס ואף נחשב לאחד השחקנים הטובים באירופה בתפקידו. אוטורו, שהצטרף לאדומים מאנאדולו אפס כחלק מהפרויקט השאפתני, חתם על חוזה לשלוש שנים, אך לפי דיווח מסקרן ביוון, יש לו אפשרות לעבור בקיץ הקרוב.
לפי דיווח של העיתונאי טוליס קוציאס, אוטורו מחזיק בסעיף יציאה לקבוצת יורוליג בקיץ הקרוב. כלומר, אם קבוצה מהליגה תגיש הצעה בגובה הסעיף, הסנטר יוכל לעזוב את הפועל תל אביב ללא משא ומתן. עם זאת, לא דווח מהו הסכום שנדרש עבור התרת חוזהו של האמריקאי המצטיין.
העונה אוטורו מעמיד ממוצעים של 13.4 נקודות למשחק לצד 5.6 ריבאונדים ביורוליג. מוקדם יותר החודש דווח שפנאתינייקוס הגישה לסנטר הצעה באפריל עם "צ'ק פתוח", אך הוא החליט לסרב כיוון שלא היה מעוניין להיות מחליפו של מתיאס לסור, אלא ראשון בהיררכיה.
