בעולם הכדורגל יש כלל לא כתוב: לא מתאהבים בשחקן מושאל. אבל במקרה של דניאל פרץ, השוער הישראלי של סאות'המפטון, נראה שהחוק הזה פשוט לא תקף.
לפי כתבה שפורסמה באתר "Yahoo Sports UK", פרץ, שהצטרף בינואר בהשאלה מבאיירן מינכן, כבר הפך לחלק מהזהות של סאות'המפטון. סימני החלודה הראשוניים נעלמו במהירות, ובמקומם הופיע שוער שמספק עצירות מרשימות, מעניק ביטחון להגנה ומשפיע באופן ישיר על תוצאות הקבוצה.
מה שמייחד את פרץ מעבר לסטטיסטיקה, כך הודגש בטור, הוא האופי וההשפעה שלו על הסגל. הוא לא רק שומר על שער נקי, אלא גם מרים את האנרגיות, מדביק את חבריו בהתלהבות ומפגין מנהיגות גם בלי לענוד את סרט הקפטן. קשה להתחבר לשוער שמגיע בהשאלה, אבל במקרה הזה זה קורה באופן טבעי. מבחינת הכותב, השאלה סביב מימוש אופציית הרכישה בשמונה מיליון יורו היא כבר לא אם, אלא מתי.
עוד צוין כי פרץ השתלב במהירות באנגליה והפך לנכס מקצועי משמעותי עבור סאות'המפטון. מעבר לתרומה המקצועית שלו, הוא מעלה את הרמה של השחקנים סביבו ודוחף אותם להוציא מעצמם יותר. בשורה התחתונה, פרץ הפך לדמות מרכזית בקבוצה ולשחקן שקשה שלא להתאהב בו, גם אם בשלב זה הוא עדיין רק מושאל. כפי שנכתב בטור, לא רק האוהדים נשבו בקסמו, אלא גם המועדון עצמו, שצריך לממש את האופציה בחוזהו ולרכוש אותו מבאיירן מינכן בתום העונה.
