וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אצטדיון טדי ישודרג לדשא היברידי. מתי יחלו העבודות?

עודכן לאחרונה: 23.2.2026 / 17:12

בישיבה משותפת לעיריית ירושלים, ההתאחדות לכדורגל ונציגי הקבוצות, סוכם על שדרוג משטח הדשא. בית"ר תפתח את העונה הבאה בבלומפילד

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 23.2/ספורט1

בישיבה שנערכה היום (שני), הוחלט לשדרג את הדשא של אצטדיון טדי להיברידי - מהלך שנועד לחזק את עמידות המשטח ולשמור על איכותו לאורך כל ימות השנה. העבודות יחלו מיד עם סיום אירועי המכביה, בתחילת חודש יולי 2026. המשמעות: בית"ר והפועל ירושלים אמורות לפתוח את העונה הבאה מחוץ לטדי, כשהקבוצה של ברק יצחקי אמורה לנדוד לאצטדיון בלומפילד.

הפגישה התקיימה בנוכחות יו"ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ, מנכ"לית עיריית ירושלים אריאלה רג'ואן, ראשת מינהל תרבות, חברה וספורט אורית דולב, מנכ"ל חברת אריאל אורי מנחם, מנהלת אגף הספורט ליאת פיטרו, נציגי הפועל ירושלים אורי שרצקי ושי אהרון, נציגי בית"ר ירושלים כפיר אדרי וחיים נבון, מנהל אצטדיון טדי אלירן דנין וגורמים מקצועיים נוספים מעיריית ירושלים.

אצטדיון טדי, המוגדר בקטגוריה הגבוהה ביותר של אופ"א (Category 4), צפוי ליהנות השנה גם משדרוג תחבורתי משמעותי עם פתיחת הקו הירוק של הרכבת הקלה והפעלת תחנת הרכבת בקריית הספורט, הסמוכה לאצטדיון, להיכל פיס ארנה ולמרכז הטניס. המהלך יאפשר הגעה נוחה מכל רחבי העיר, וכן חיבור ישיר מתחנת יצחק נבון עבור הבאים מחוץ לירושלים, וישפר את הנגישות לעשרות אלפי אוהדים ומבקרים.

אצטדיון טדי/ארנון בוסאני

ראש העיר ירושלים, משה ליאון, אמר: "ירושלים היא בירת הספורט של ישראל, והאחריות שלנו כעירייה היא להעניק לשחקנים, למועדונים ולקהל הרחב את התנאים המקצועיים הטובים ביותר. שדרוג הדשא באצטדיון טדי לדשא היברידי הוא צעד משמעותי שיבטיח איכות משחק גבוהה, עמידות לאורך כל השנה והתאמה לסטנדרטים בינלאומיים. במקביל, אנו ממשיכים להשקיע בתשתיות הספורט העירוניות, מתוך מחויבות לפיתוח הכדורגל בירושלים, לטיפוח דור העתיד ולחיזוק מעמדה של העיר כמרכז ספורט מוביל בישראל".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully