וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ותיקי מכבי יפו חגגו בנוכחות נציגי קהילת עולי בולגריה

עודכן לאחרונה: 19.2.2026 / 9:45

45 משחקני העבר של המועדון הגיעו לאירוע לכבוד נציגי המועדון בנבחרות לאורך השנים, וחגגו גם ימי הולדת לכמה מהשחקנים האגדיים

ותיקי מכבי יפו/באדיבות המצולמים

45 מוותיקי מכבי יפו השתתפו שלשום (שלישי) באירוע חגיגי שהתקיים בראשון לציון, שנועד להזכיר את שחקני הקבוצה ששיחקו בנבחרות השונות של המדינה. מטרה נוספת הייתה לחגוג ימי הולדת לשחקנים הוותיקים. את האירוע כיבדו בנוכחותם מר אינו יצחק, יושב רטש התאחדות עולי בולגריה בישראל, מר ג'קי וידל, מנכ"ל בית מורשת יהודי בולגריה, ומר אשר הרפז.

באירוע השתתפו מיכאל טולדו, דני לאונוב, אבי זמלי, סימון קצב, אשתו של חזי קצב ז"ל, צוצקו לוי, ציון דגמי, יוסי סדרינה, אלי שכטר, ניסים קטלן, רביב ספיר, משה כהן, מוני ניניו, אלי בכר, אברהם לוי, שמולי, מוצי ליאון, פיני קינסטליך, קיקו רחמינוביץ, פסי סימן טוב, חני מזרחי, יעקב וגן, מרקו ונטורה, אגו בנו של בוחוס ג'וג'וסיאן ז"ל וסימון קצב אשתו של חזי קצב ז"ל.

ותיקי מכבי יפו/באדיבות המצולמים
ותיקי מכבי יפו/באדיבות המצולמים

את האירוע ארגנו צוצקו, אריה מוליוב ,ברוך פורמן ומוני ניניו. חתני השמחה קיבלו חולצות שי צנוע תרומתו של אריה. במהלך הערב העלה צוצקו את סיפור המשחק שפוצץ ביוגוסלביה בקיץ 1977 על ידי מוצי ליאון שסרב לתת לשחקני הקבוצה היריבה לבצע בעיטת עונשין. קיקו רחמינוביץ סיפר כי רצה לשחק ביפו אך שם החליטו כי רמתו אינה מספקת ולכן פנה להפועל תל אביב.

  • עוד באותו נושא:
  • מכבי יפו

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully