וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

החשש והדרמה במכבי חיפה ביום האחרון של חלון ההעברות

12.2.2026 / 7:52

הפציעה של פייר קורנו גרמה לירוקים לפעול בניגוד לתכניות. בקבוצה מלאי ביטחון בפיינגזיכט, אבל לא פוסלים מהלכים בקיץ

שערי המחזור ה-22 בליגת העל/ספורט1

במכבי חיפה מבינים כי חטפו מכה לא פשוטה עם סיום חלון ההעברות - פציעתו של פייר קורנו. כזכור, המגן השמאלי נפצע במהלך אימון לאחר שניסה ללחוץ את מיכאל אוחנה. השניים התנגשו ברך בברך וקורנו נטש את האימון. בשלב מאוחר יותר התברר שהוא סובל מקרע מלא ברצועות וגמר את העונה.

המגן הצרפתי נחשב לאחד השחקנים המשמעותיים בקבוצה, כך לפחות אצל אנשי המועדון ובעיקר אנשי הצוות המקצועי. בקבוצה היו רגועים עד אותו רגע לגבי עמדת המגן השמאלי, בשל העובדה שלצד קורנו יש את ינון פיינגזיכט שגילה יכולת טובה כשקיבל הזדמנויות. כעת פיינגזיכט יהפוך למגן הבכיר וטומי צוציאשוילי שהוחזר מהשאלה בהפועל כפר סבא, ישמש מחליף.

קורנו עצמו צפוי לעבור שיקום ארוך במיוחד ולחזור רק בעונה הבאה, אם כי גם את תחילתה הוא צפוי להחמיץ. הירוקים יבצעו חישובים בסיום העונה לגבי חיזוק בעמדה הזו, כשהיכולת של פיינגזיכט בחודשים הקרובים תשפיע לא מעט בסוגיה הזו.

ינון פיינגזיכט שחקן מכבי חיפה/קובי אליהו

בחיפה מאוכזבים אפילו יותר בשל העיתוי בו קורנו נפצע - יממה לפני סגירת החלון. הירוקים ניסו להשיב את דניאל גולני שמושאל לעירוני טבריה, אבל הקבוצה שנאבקת נגד הירידה ושהוטלו עליה סנקציות בנוגע לחיזוק בגלל פרשת החוזים הכפולים, התנגדה. בשלב הזה הירוקים מיהרו להחזיר את צוציאשוילי.

"אין ספק שהפציעה של קורנו זו מכה לא פשוטה", קבע גורם במועדון, "ברור שבקיץ נצטרך לעשות חושבים, אבל בגלל העיתוי היה קשה לעשות מהלכים אחרים ובסוף גם יש בטחון בינון שיעשה את העבודה בצורה טובה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully