וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אימון בכורה לפדידה ורוטמן, הפועל חיפה לא מוותרת על רכש

עודכן לאחרונה: 10.2.2026 / 11:18

במועדון מהכרמל משוכנעים שהרכש הטרי ישדרג את ההתקפה והם עשויים להיכלל בסגל להפועל פ"ת. אלון תורג'מן וקיצוני זר חזק על הפרק

תקציר: הפועל חיפה הפסידה בבית 2:0 לאשדוד/ספורט1

שני שחקני הרכש החדשים של הפועל חיפה, לירן רוטמן וסער פדידה, יערכו היום (שלישי) את אימון הבכורה בקבוצה. אתמול זכו שחקני הקבוצה ליום חופש והיום כאמור יערוך הצמד את האימון הראשון ביחד עם חבריהם, כאשר השניים אמורים להיות בסגל כבר במשחק הקרוב מול הפועל פתח תקווה.

פדידה, שגדל במועדון, מגיע אחרי תקופה פחות מוצלחת העונה בבני ריינה וזאת לאור כך שלא זכה לקרדיט אחרי מתיחות עם הנהלת הקבוצה. בנוגע לרוטמן, הרי שהשחקן שעמד במוקד הדרבי התל אביבי בגביע כשהחמיץ את הפנדל שיכל להעלות את האדומים שלב, לא זכה ליותר מדי קרדיט העונה, ובחיפה משוכנעים שמדובר בשחקן שישדרג משמעותית את החלק הקדמי בקבוצה.

בחיפה לא אמרו עוד את המילה האחרונה בנוגע לרכש. כידוע, האדומים רצו מאוד את דור חוגי, אך השחקן נטה להישאר בבית"ר ירושלים, והאדומים קיבלו את המסר כי ככל הנראה לא יגיע.

פדידה בקדנציה הקודמת בהפועל חיפה/לילך וייס רוזנברג

בשל כך, אלון תורג'מן חזק על הפרק, כשבחיפה יצטרכו להעניק לו חוזה לעונה וחצי על מנת שיחתום. בנוסף, בקבוצה ינסו היום להשלים החתמת שחקן כנף זר כשבקבוצה יודעים שאם הדברים לא ייסגרו סופית יהיה קשה להחתים את השחקן במגבלות הזמן של חלון ההעברות. 

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully