וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דריכות בבית"ר ירושלים: "בני יהודה חולמת על סנסציה"

עודכן לאחרונה: 4.2.2026 / 9:38

החבורה של יצחקי מוכנה מנטאלית למשחק רבע גמר הגביע (19:00) בטדי ותהנה מתמיכה של 27 אלף צופים. ללא אצילי וגדראני, שועה יפתח בחלק הקדמי לצד מוזי או קאלו. במועדון עדיין עובדים במרץ על מציאת רכש

תקציר: בית"ר ירושלים - הפועל חיפה 2:2/ספורט1

בית"ר ירושלים פוגשת הערב (רביעי, 19:00) את בני יהודה בטדי במסגרת רבע גמר גביע המדינה, ותהנה מתמיכה אדירה של מעל 27 אלף איש שהבטיחו מקומם באיצטדיון (כולל למעלה מ-3,000 אוהדים כתומים).

ברק יצחקי יבצע מספר שינויים בהרכב, גם כפויים וגם בכדי לחלק עומסים אך הצוות המקצועי ערך שיחות עם השחקנים ואמר על היריבה: "כמו שהיה קשה לנו בכל משחק ליגה יהיה קשה גם נגד בני יהודה, הם במוטיבציית שיא וחולמים לעשות סנסציה בטדי".

הכוכב של המועדון מהבירה, עומר אצילי, ימשיך להיעדר עקב פציעה. גם במידה ויוכשר פיזית עד לטרנר, הוא לא יפתח ב"משחק העונה" מול באר שבע ובמקרה הטוב יעלה מהספסל. לוקה גדראני מוצהב וייעדר גם הוא.

כחלק מהשינויים, גונזלס ייכלל בסגל וצפוי לזכות לדקות ראשונות מהספסל, רועי אלימלך יפתח כמגן ימני, בוריס אנו יפתח על הספסל, בחלק הקדמי ישחקו לצד ירדן שועה שניים מבין השלושה - טימוטי מוזי, ג'ונבוסוקו קאלו ודור חוגי.

יודע שאסור להם למועד. שועה/קובי אליהו

בנוגע לרכש, נכון להבוקר בית"ר עדיין לא סגרה שחקן וממשיכה לנהל שיחות. רק לאחר שתסגור שחקן יתבקשו אריאל מנדי או אילסון טאברש למצוא קבוצה, כאשר החלון באירופה נסגר ונשאר מספר שווקים מצומצם ולכן מעבר לקבוצה בישראל יותר ריאלי, במידה ואחד מהשחקנים יסכים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully