וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ערן זהבי מבהיר שהכוכב הזה לא יילך למכבי חיפה: "יש לו ערכים של מכבי ת"א"

מערכת וואלה ספורט

23.1.2026 / 8:50

כוכב העבר התייחס ב-103FM לחברו הטוב דור פרץ: "הוא הכי נפגע מעזיבת הדמויות המשמעותיות. יכול לשחק בארה"ב, יפן, אירופה, למה לא?" האזינו לקטע

תיקתקנו, 23.1/ספורט1

ערן זהבי דיבר בתוכנית הספורט של 103FM, וסימן את הבעיה הגדולה ביותר של מכבי תל אביב העונה: "מכבי תל אביב השנה איבדה דמויות מאוד משמעותיות גם בחדר ההלבשה, ולא הביאו מחליפים מספיק מנוסים, איכותיים, שיוכלו לשאת את הנטל הזה על הכתפיים, ובסוף מי שהכי נפגע מזה, זה דור פרץ".

זהבי הסביר: "כי דור פרץ הוא מכביסט ענק, מנהיג שקט, ומקצועי. הוא לא המנהיג שצריך להתעסק בשחקנים אחרים. הוא צריך לעשות את ההכנה שלו למשחק, את הריפוי שלו, והוא צריך להתעסק בהרבה דברים אחרים. אני אומר לך שאני מכיר את דור פרץ, הסיטואציה של החוזה לא משפיעה על היכולת המקצועית שלו. לפני שלושה חודשים עשיתם אותו השחקן הכי טוב בארץ והוא נתן צמד נגד איטליה. אגב, הייתה לו גם פציעה בין לבין".

זהבי המשיך: "ההצעה לדור פרץ לא מעליבה. יש פה משהו אחר, כי בסוף דור פרץ, כשהוא חזר מאיטליה, שילמו לו יותר ממה שמשלמים לשחקנים ישראלים. גם לי קיצצו חצי מהכסף ואף אחד לא שאל אותי".

כוכב העבר נשאל על ידי לירן שכנר האם ישנה סיטואציה שבה דור פרץ ימצא את עצמו במדים הירוקים של מכבי חיפה בעונה הבאה, והיה נחרץ: "לא. חד משמעית. הוא לא יילך למכבי חיפה. יש לו ערכים של מכבי תל אביב. הוא יכול ללכת לשחק בארה"ב, ביפן, באירופה, למה לא? הוא יכול לשחק בהרבה קבוצות. הוא יכול ללכת לפרנצווארוש".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully