וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלעד אמיר חתם על חוזה חדש במכבי חיפה: "אין מאושר ממני"

4.1.2026 / 15:45

הבלם הצעיר חתם עד 2030: "מתרכז בלהוכיח שהאמון הזה מגיע לי". רפאלוב: "חלק מההסתכלות שלנו לעבר העתיד והזהות של מכבי חיפה"

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 4.1/ספורט1

הבלם הצעיר אלעד אמיר חתם היום על חוזה חדש במכבי חיפה, עד שנת 2030. אמיר שיחגוג החודש את יום הולדתו ה-20, גדל באקדמיה הירוקה מקבוצת ילדים ב' ועשה את כל המסלול עד לקבוצת הנוער, בה שיחק בשנתיים האחרונות וזכה בעונה שעברה באליפות. העונה הוא הצטרף בקביעות לקבוצה הבוגרת ולאחרונה משולב בהרכב.

לאחר החתימה אמר אלעד לאתר הרשמי של המועדון: "אין מאושר ממני. מכבי חיפה זו הקבוצה שאני אוהד, הקבוצה שגדלתי בה מאז קבוצת הילדים והמקום שהוא הבית שלי. אני מתרכז עכשיו בלתת את כל כולי ולהוכיח שהאמון הזה מגיע לי. ירוק עולה!".

ראש מערך הסקאוט של המועדון, ליאור רפאלוב, אמר לאתר הרשמי: "אלעד הוא שחקן נוסף שסומן אצלנו להגיע לבוגרים ואני שמח לראות אותו משתלב בסגל הקבוצה הבוגרת. אלעד מצטרף לשחקני בית נוספים שחתמו ויחתמו על חוזה ארוך טווח, כחלק מההסתכלות שלנו לעבר העתיד והזהות של מכבי חיפה בשנים הקרובות. אני מאחל לאלעד הצלחה גדולה ונעשה הכל לסייע לו בכך".

נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר, עם שחקן הקבוצה אלעד אמיר/אתר רשמי, מכבי חיפה
  • עוד באותו נושא:
  • מכבי חיפה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully