וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאמן ורדר ברמן לשעבר ינהל מסעדת מקדונלד'ס

עודכן לאחרונה: 31.12.2025 / 13:40

בגיל 46 אלכסנדר נורי - הגרמני-איראני - שהציל את ורדר ברמן מירידת ליגה, ינהל סניף בעיירה קטנה: "רואה הרבה דמיון בין חדר ההלבשה לתעשיית המזון המהיר"

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 31.12/ספורט1

אלכסנדר נורי, מי שאימן את ורדר ברמן והרטה ברלין בבונדסליגה, יעבוד מינואר 2026 כמנהל מסעדת מקדונלד'ס. נורי, גרמני ממוצא איראני, שיחק בורדר ברמן וסיאטל סאונדרס מה-MLS והיה אחד מהמצטיינים בקורס המאמנים שעשה לצד יוליאן נאגלסמן, מאמן נבחרת גרמניה. הוא ינהל מסעדת מקדונלד'ס בעיר הרצוגנרט, שבמחוז אאכן בגרמניה אשר במדינת נורדריין-וסטפאליה. "מה אפשר לעשות כשהכדורגל כבר לא רוצה אותך ואתה בן 46 ויש לך שני ילדים", אמר ל"סודויטשה צייטונג".

נורי, שהציל את ורדר ברמן - קבוצת נעוריו - מירידת ליגה ב-2016/17 - גם היה עוזר מאמן של יורגן קלינסמן בנבחרת ארצות הברית. הוא עבר קורסים ועבד במחסנים של רשת המסעדות כדי לקבל את התפקיד במסעדת הרצוגנרט. "אני לא הגעתי לכאן ואמרתי 'אני יודע איך זה עובד. הגעתי כדי ללמוד", אמר. 

"מדי פעם אני מסתכל על זה אחורה ושמח שזה קרה". נורי/GettyImages

"אני רואה הרבה דמיון בין חדר ההלבשה לתעשיית המזון המהיר", אמר ל"סודויישטה צייטונג", "כל תפקיד הוא בעל אחריות ויש לו סטטוס מסוים". עוד הוסיף ש"אני לא חושב על איך זה היה לעמוד על הקווים הרבה. מדי פעם אני מסתכל על זה אחורה ושמח שזה קרה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully