תסכול רב במכבי חיפה לאחר עוד ספיגה בתוספת הזמן, כשהפעם היא עצרה את רצף הניצחונות והותירה אותה במקום השישי בעקבות הפסד דרמטי לבית"ר ירושלים. זיו בן שימול המחליף קבע 1:2 בדקה ה-96 אחרי טעות של גוני נאור, התנצל בפני אוהדי מכבי חיפה שבה גדל ואז רץ לחגוג עם הקהל הירושלמי ועם מאמנו ברק יצחקי שקפץ עליו.
המאמן המפסיד ברק בכר: "הרגשנו את הקבוצה מאוד טובה ומחויבת. חזרנו מפיגור, אני לא זוכר את בית"ר חלשה כל כך. היא הגיעה למצב וחצי בכל המשחק, ומטעויות שלנו. חבל, כולם נתנו את ה-100 אחוז למרות החיסורים והאלתורים. הייתה תחושה של רוח טובה וזה קצת מוריד אוויר, אבל נמשיך. אנחנו עושים את המקסימום עם מה שיש. לא תרגלנו מעבר לקו ארבע, היה קשה. השחקנים הגיבו יפה למה שהתרחש, שיחקנו טוב והרגשנו שגם אפשר לנצח, אבל לפעמים כדורגל זה משחק של טעויות ושילמנו על הטעויות שלנו. אפשר היה לעשות יותר, זה כבר משחק רביעי שאנחנו סופגים בהתקפה האחרונה של המשחק. היום זה היה יותר כואב, כי באנו במומנטום".
על בית"ר: "לפי הטבלה, היא יכולה לזכות באליפות. יש לה את השחקנים והאיכויות. אולי זה מזל של אלופים, אבל זה פחות מעניין אותי. אסור לזלזל באף קבוצה, אין משחקים קלים בליגה הזו. צריך לדעת לנצח, היום היינו שווים לפחות נקודה".
קנג'י גורה: "עבדנו קשה מאוד כדי להשיג את הנקודה הזו, אחרי שלושה ניצחונות רצופים. ולהפסיד בדרך הזו, בצורה כזו, במשחק שהיו לנו בו כל כך הרבה הזדמנויות והצלחנו למנוע מהם להגיע למצבים...זה כואב, זה מאוד כואב".
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
מכבי חיפה הגיעה למפגש עם בית"ר ירושלים ללא עבדולאי סק, שיצא לאליפות אפריקה, וללא פדראו, הפצוע מתחילת העונה, כך שברק בכר נאלץ לאלתר ופתח במרכז ההגנה עם שון גולדברג, ינון פיינגזיכט וליסב עיסאת. בדקה ה-30 הירוקים מצאו את עצמם בבעיה קשה עוד יותר, כאשר גולדברג ופיינגזיכט עלו לכדור גובה וראשיהם התנגשו זה בזה. כעבור ארבע דקות נאלץ בכר לבצע חילוף ראשון, כשגולדברג פונה מכר הדשא ובמקומו נכנס זוהר זסנו.
גולדברג אמר לאנשי מכבי חיפה שהוא חש בטוב ורוצה לחזור לשחק, אבל הצוות הרפואי עמד על כך שיש להחליפו. כעבור זמן קצר, גולדברג פונה לבית החולים רמב"ם להמשך טיפול עם חתך עמוק בשפה. עם זאת, במכבי חיפה הדגישו שמצבו טוב.


