קשר הפועל תל אביב, מור בוסקילה, שפתח אתמול (שבת) בהרכב בניצחון 1:3 על בני ריינה, סובל מכאבים בכף הרגל, כאשר החשש הוא לשבר שעשוי להשבית אותו לתקופה של שישה עד שמונה שבועות. השחקן צפוי לעבור בדיקות נוספות בהמשך היום לצורך אבחנה סופית, אך בכל מקרה ינוח בשבועות הקרובים.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
בוסקילה, שזו אינה הפציעה הראשונה שלו בכף הרגל העונה, סבל כבר בעבר מפציעה בקרסול ואף מקרע בשריר הארבע ראשי. במשחק הקודם נגד עירוני קריית שמונה עלה מהספסל בדקה -68, אך הוחלף כעבור 13 דקות כשהוא מתוסכל. אתמול, לעומת זאת, פתח בהרכב וזכה למחמאות מהמאמן אליניב ברדה.
בכל מקרה, בוסקילה לא צפוי לשחק בשבועות הקרובים, ואם יתברר כי הוא סובל משבר - היעדרותו עשויה להימשך כחודשיים ואף מעבר לכך. מדובר במכה עבור ברדה, שכן בשלב זה גם לא ברור אם סתיו טוריאל יהיה כשיר למשחק נגד מ.ס. אשדוד ביום חמישי במסגרת גביע המדינה. מנגד, רועי אלקוקין צפוי לשוב לסגל.


