לאחר שאוהדי הפועל תל אביב נכנסו לאצטדיון בלומפילד עם חולצות המחאה נגד המשטרה בעקבות פסיקת בג"ץ, נטען כי במהלך המשחק מול מכבי בני ריינה נשמעו צעקות נגד השוטרים ובין היתר: "שואה למשטרה", "שוטרים ניאו נאצים", "אני שונא מג"ב ויס"מ" ו"מוות לבן גביר".
השר לביטחון לאומי הגיב לנושא ואמר: "בית המשפט העליון התיר את דמם של השוטרים שמגנים על המדינה - אבל אני אמשיך לתת גב לכל פעולה נגד פורעי החוק האנרכיסטים שמחריבים את המדינה. לא כל אוהדי הפועל אנרכיסטים, אבל אני מתפלא על הנהלת הקבוצה וראשיה ששותקים שתיקה רועמת נוכח ההתנהגות המכוערת של חלק משמעותי מאוהדי הקבוצה שיושבים ביציע ושונאים גיבורי ישראל כמו רני גואילי הי"ד ושוטרי יס"מ שנלחמים למען כולנו ועוד עשרות אלפי שוטרים שעושים 24/7 בשביל כולנו".
הפועל תל אביב הגיבה: "כפי שאמרנו לפני המשחק, משטרת ישראל היא לא האויב של הפועל תל אביב ואנו מגנים בתוקף כל גילויי אלימות כלפי המשטרה ובכלל. כולם נהנו היום מאווירה טובה וחוויית כדורגל נהדרת באצטדיון בלומפילד, עם הרבה משפחות ועידוד נהדר. כל האנשים שמנסים לתפוס טרמפ על הפועל תל אביב ולצייר את המועדון כמעודד אלימות והסתה, הם אלה שמסיתים באמת ורק מלבים את האש במקום להרגיע. אנחנו כאן בשביל להתעסק בכדורגל".
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
כזכור, בארגון "אולטראס הפועל" הודיעו טרם המשחק כי "אנו קוראים למשטרת ישראל לממש את הבטחתה ולהדיר רגליה מהמשחק. בניגוד למה שהם חושבים, הם לא האירוע המרכזי, יותר טוב ובטוח בלעדיהם. יחד נעצור את הענישה הקולקטיבית והאלימות המשטרתית". המשטרה טענה מנגד כי "החלטת בית המשפט מחייבת את כלל הצדדים, אבל אין בה כדי להצדיק את מעשיהם של אוהדי כדורגל, שבוחרים להגיע למגרשים ובמודע להמשיך ולעלוב בשוטרים מתוך רצון לייצר אי-סדר".
אמש ביקש שר התרבות והספורט מיקי זוהר מאוהדי הפועל תל אביב להימנע מהגעה לאצטדיון עם החולצה: "זו טעות קשה שפוגעת בכולם. חופש ביטוי אינו חופש שיסוי ופילוג בתוכנו. מדינת ישראל אחרי שנתיים של מלחמה קשה בה נפלו לא מעט שוטרים ואנשי ביטחון, זה לא ראוי ולא מכבד את הנופלים ואת השוטרים שעושים לילות כימים למען ביטחון תושבי ישראל".


