וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

משפחת אניילי מבהירה: יובנטוס לא למכירה 

16.12.2025 / 10:18

Tether הציעה ל-Exor, חברת האחזקות של משפחת אניילי, הצעה במזומן בשווי של כמיליארד יורו בעבור רוב המניות של המועדון - ונדחתה

תקציר: נאפולי - יובנטוס 1:2/ספורט1

משפחת אניילי הבהירה כי יובנטוס אינה למכירה, לאחר שחברת הקריפטו Tether הגישה הצעה מפתיעה לרכוש את מועדון הפאר האיטלקי.

Tether הציעה ל-Exor, חברת האחזקות של משפחת אניילי, הצעה במזומן בשווי של כמיליארד יורו בעבור רוב המניות של המועדון. לפי דיווח של רויטרס, החברה הציעה סכום של 2.66 יורו - 21% מעל מעל מחיר המניה בבורסה. 

עם זאת, Exor הודיעה כי מועצת המנהלים דחתה פה אחד את ההצעה, וכי אין בכוונתה למכור אף מניה של יובנטוס לצד שלישי.

אנדראה אניילי ומשפחתו ימשיכו להחזיק במועדון/GettyImages, Emilio Andreoli

משפחת אניילי היא הבעלים של יובנטוס כבר למעלה ממאה שנים ודחתה באופן פומבי את ההצעה של Tether וגם את השמועות על מכירה אפשרית של המועדון לסעודיה.

"יובנטוס, ההיסטוריה והערכים שלנו - אינם למכירה," אמר ג'ון אלקן, מנכ"ל Exor, בהודעת וידאו שפורסמה באתר יובנטוס.  אלקן, נכדו של ג'אני אניילי, הוסיף: "יובה היא חלק ממשפחתי כבר 102 שנים. במשך מאה שנה משפחתי סייעה ולהתחזק. אנחנו כאן כדי לתמוך בה ברגעים קשים ולחגוג איתה בזמנים שמחים. אנחנו ממשיכים לתמוך בקבוצה ומביטים קדימה - כדי לבנות יובנטוס מנצחת".

  • עוד באותו נושא:
  • יובנטוס

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully