אחרי הצמד הנאה והחשוב שסידר להפועל ירושלים 0:2 על מ.ס. אשדוד, הוכיח פעם נוספת סדריק דון כמה מוכשר הוא. לפי אתר "225 פוט", המסקר את הכדורגל בחוף השנהב, הקשר בן ה-21 "הפך לאחד השחקנים המבוקשים בישראל" - ומעורר עניין בכל רחבי אירופה.
"ההופעות האחרונות שלו לא נעלמו מעיני הסקאוטים", נכתב שם, כשלפי אותו דיווח, סנט אטיין הצרפתית, באזל השוויצרית ואנדרלכט ושרלרואה הבלגיות לוטשות עיניים לכיוונו.
רגיל (3) 155
20:00

אייבר

אלצ'ה
משחק גביע בין אייבר מהליגה השנייה שנמצאת עמוק במאבקי ההשרדות בליגה נגד אלצ'ה העולה החדשה לליגה הראשונה שפתחה את העונה בצורה חיובית. אני חושב שאלצ'ה מגיעה במומנטום חיובי ובדריכות למשחק הגביע בעוד שאייבר עלולה להיות מושפעת ממאבקי הירידה שלה בליגה
רגיל (3) 254
21:30

סט. גאלן

סיון
על אף החיסורים והמומנטום של סיון, סט. גאלן נחושה לשמור על מעמדה בצמרת ולא לאבד נקודות בביתה.
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
עוד נטען כי דון עצמו וסביבתו "שוקלים ברצינות מעבר כבר בחלון ינואר. עזיבה בחלון החורף תהיה אפשרית אם תגיע הצעה מספקת. הצעד הבא בקריירה שלו נראה קרוב מאוד". לפי אותו דיווח, תג המחיר שלו עומד על 1.6 מיליון יורו. עם זאת, בהפועל ירושלים מתעקשים שלא יעזוב בינואר.


