מכבי תל אביב נמצאת בתקופה לא פשוטה, בעיקר בכל הקשור לקרע שנוצר בין אוהדי הקבוצה להנהלה. ארגון הפנאטיקס הודיע כי יחרים גם את המשחק מול הפועל פתח תקוה, ובתוכנית הספורט של 103FM, אגדת הצהובים, אבי נמני, התייחס לנושא.
"צריך לדעת לעשות את ההפרדה בין הנתק בין הנהלת מכבי תל אביב לקהל לבין הצד המקצועי, למרות שזה משליך על הצד המקצועי" אמר נמני. "המשחק הזה תלוי במכבי תל אביב, עם כל הכבוד להפועל פתח תקוה, אני אוהד גדול שלהם ורוצה שיישארו בליגת העל, אבל המשחק תלוי במכבי תל אביב. אני חושב שלאזטיץ' מבין שמול הקבוצות שהן לא בכירות, הוא צריך לשחק במערך התקפי, לדעתי לשם הוא הולך. הנתק מול הקהל הוא מאוד בעייתי, וככל שזה נמשך ולא נעצר, אני רואה שהתהום נפערת".
נמני המשיך: "מכבי תל אביב עשתה איזושהי הושטת יד, הם הבינו שהם עשו טעות אחרי הנאום של ג'ק אנגלידיס. הטעות הגדולה היא שהכתימו אוהדים מאוד טובים, ועל זה הקהל עוד לא סולח. הקהל צריך להבין - אנחנו עם הקבוצה. אני הייתי במשחק מול הפועל חיפה, הרגשתי שאני נמצא באיזושהי מסיבת כיתה, אין עידוד, אווירת נכאים, השחקנים זקוקים לעידוד הזה, ההנהלה חייבת להבין את זה והיא חייבת למצוא את הדרך הנכונה. הקהל הזה היה שם גם ברגעים הקשים. לפעמים יש מלחמות שאתה צריך לצאת אליהן, אבל פה זה לא המקרה".
רגיל (3) 155
20:00

אייבר

אלצ'ה
משחק גביע בין אייבר מהליגה השנייה שנמצאת עמוק במאבקי ההשרדות בליגה נגד אלצ'ה העולה החדשה לליגה הראשונה שפתחה את העונה בצורה חיובית. אני חושב שאלצ'ה מגיעה במומנטום חיובי ובדריכות למשחק הגביע בעוד שאייבר עלולה להיות מושפעת ממאבקי הירידה שלה בליגה
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
על הצד המקצועי אמר נמני: "מכבי תל אביב נמצאת בבעיה מאוד גדולה מבחינה התקפית, תזכרו שבעונה שעברה היה את דור תורג'מן, ווסלי פטאצ'י, ערן זהבי, תחשבו כמה שערים הבקיעו שלושתם. מי ימלא את הוואקום הזה? תספרו לי מי. דור פרץ גם הבקיע בעונה שעברה. זאת אומרת, שמה שהוא ייתן השנה, זה פחות או יותר מה שהוא נתן בעונה שעברה. אתה רואה מישהו שנכנס לוואקום הזה? אני לא רואה. אלא אם כן אלעד מדמון יבוא ויעשה קפיצת מדרגה, בינתיים זה לא קורה, אני חושב שהוא כן פוטנציאל.
"סייד אבו פרחי יכול לסיים את העונה הזאת עם עשרה שערים אם הוא יקבל את הדקות שלו. אבל מכבי תל אביב, כל עוד אין לה סקורר אמיתי, יכולה למצוא את עצמה בבעיה גם בחלק השני של העונה".


