וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביהמ"ש קיבל את הערעור, כל אוהדי הפועל ת"א ישוחררו ממעצר

חלק מ-24 החשודים שנעצרו, יישארו במעצר בית, אך בכל מקרה יוגשו נגדם כתבי אישום. המשטרה מתכוונת לבצע מעצרים נוספים

רימוני עשן של אוהדי הפועל תל אביב בדרבי/אודי ציטיאט

בית המשפט קיבל את הערעור והחליט לשחרר מחר את 24 האוהדים העצורים של הפועל תל אביב. חלק מהעצורים ישוחררו למעצר בית, אך בכל מקרה יוגשו נגדם כתבי אישום. מעבר לכך, בקרוב צפוי גל מעצרים נוסף של אוהדים הקשורים לאירועים שקדמו לדרבי התל אביבי לפני כמה שבועות.

מוקדם יותר היום (שני) הוגשה הצהרת תובע נגד 24 החשודים. על פי החשד, המעורבים השליכו רימוני עשן תקניים של צה"ל ואמצעי פירוטכניקה נוספים, מעשים שלפי המשטרה הובילו לפציעתם של מספר אוהדים ושוטרים. חלק מהנפגעים נזקקו לטיפול רפואי ופונו מהמקום, והאירוע הוגדר על ידי גורמי האכיפה כחמור ומסכן חיים.

רימוני העשן בדרבי שפוצץ/אריאל שלום

במסגרת החקירה נחשפה, כך נטען, שיטת פעולה מאורגנת שכללה חלוקת תפקידים ברורה בין החשודים, במטרה להחדיר ולהשליך את האמצעים המסוכנים בתוך תחומי האצטדיון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully