וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פינת השלושה: סגירת המעגל שמכבי חיפה מחפשת מול ריינה

14.12.2025 / 12:30

ברק בכר ומכבי חיפה נואשים לניצחון שלישי ברציפות, ואחרי שישה ניסיונות כושלים לעמוד במשימה הם פוגשים הערב (20:15, ספורט1) את היריבה המושלמת. וגם: הספסול של פיינגזיכט ואפשרות החזרת אחד המושאלים בינואר

תקציר: עירוני קרית שמונה - מכבי חיפה 1:0/ספורט1

מכבי חיפה תתארח הערב (ראשון) באיצטדיון בראל בנוף הגליל אצל בני ריינה (20:15, ספורט1) כאשר הירוקים רוצים להמשיך במומנטום ולרשום נצחון ליגה שלישי ברציפות. עבור ברק בכר יהיה מדובר בתיקון משמעותי לעונה שעברה אז הקבוצה לא הצליחה ולו פעם אחת לייצר רצף של שלושה משחקי ליגה רצופים בהם היא מנצחת.

למעשה, הפעם האחרונה שחיפה ניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות היתה לקראת סוף עונת 23/4 תחת מסאי דגו, המאמן דאז כאשר ברביעי במאי 2024, אז ניצחו הירוקים את אותה ריינה מולה ישחקו הערב 1:5 והשלימו שלושה נצחונות ברציפות, רצף שנקטע משחק לאחר מכן עם הפסד למכבי תל אביב. אגב, הפעם האחרונה שבכר עצמו רשם שלושה ניצחונות רצופים בליגה הישראלית הייתה בסוף עונת 22/3 אז השלים עם הניצחון על הפועל ירושלים במחזור הנעילה רצף של שלושה ניצחונות.

יותר משנה וחצי מאז. תומר חמד מול עמית מאיר/מאור אלקסלסי

יצוין שבעונה שעברה בכר עמד שש פעמים בפני האפשרות לרשום ניצחון שלישי אך הירוקים כשלו בכך כאשר פעמיים סיימו בתיקו את המשחק השלישי לאחר שני ניצחונות וארבע פעמים הפסידו. המאמן עצמו אף התייחס לא פעם במסיבות העיתונאים בעונה שעברה לכך שהוא רוצה לייצר את הרצף המבוקש אך כאמור כשל בכך שש פעמים.

ללא קשר לרצף, בחיפה השלימו את ההכנות כאשר בכר התלבט באימון האחרון בקשר ללא מעט עמדות. פייר קורנו צפוי לפתוח בהרכב וינון פיינגזיכט ימתין על הספסל. סוף פודגראנו שוב לא בסגל והוא מחפש קבוצה אליה יעבור בחודש ינואר. בחיפה לא צפויים להערים קשיים, כאשר פודגראנו מכוון לקבוצה מעבר לים. גם גוני נאור עשוי לעזוב בינואר ואם זה אכן יקרה בחיפה ישקלו להחזיר את אחד מהמושאלים כדי לעבות את הסגל בכל מה שקשור לשחקנים במרכז המגרש.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully