בית"ר ירושלים ראתה את איבוד הנקודות של הפועל באר שבע, יודעת שלמוליכה יש מפגש עם האלופה מכבי תל אביב ביום ראשון והערב (רביעי) הוכיחה שוב שלפחות כרגע גם היא במאבק, אחרי ניצחון מוחץ 0:5 על עירוני טבריה, באצטדיון גרין שבו הפסידה לה 1:0 בעונה שעברה. ירדן שועה, שסבל מרגישות בשריר והיה בספק להרכב, פתח בסופו של דבר ועשה את זה בענק, עם שלושער ראשון בקריירה (כולל אחד מדגל הקרן) שסלל את הדרך לעוד חגיגת שערים. עומר אצילי נותר מתוסכל מכך שלא כבש, וגם החמיץ פנדל בצורה מוזרה, אבל דור חוגי עלה מהספסל ומיד מצא את הרשת ועדי יונה קינח בפנדל משלו.
ברק יצחקי סיכם: "בשנה שעברה היו לנו מקרים של נפילות מתח, כולל במגרש הזה. הפעם עשינו את המשחק קל בזכות השערים בהתחלה. פחות אהבתי שהיו שלושה מצבים של טבריה בפתיחת המחצית השנייה, אבל אני מסתכל כמובן על התוצאה ושמח. המשחק היה בשליטתנו חוץ מכמה דקות".
על ירדן שועה: "על האיכויות שלו לא צריך לספר, הוא מראה אותן במגרש. רק שימשיך ככה, ימשיך לעבוד קשה ולדחוף את הקבוצה ולעזור לה כמה שיותר".
על עומר אצילי: "יכול להיות משחק שפחות מתחבר לך. יש לנו עוד משחק ביום שני, זו לא דרמה גדולה. עומר ידע יותר עליות מירידות בקריירה, הוא יידע להתמודד עם זה. לא היה היום שלו, זה קורה גם לשחקנים גדולים ממנו"
על הדרבי: "יודעים כמה המשחק חשוב, בטוח שהאצטדיון יהיה מלא. יותר מסוכן מכל דבר אחר איך שהפועל ירושלים מגיעה, תמיד התקשינו מולם בדרבי. אומרים שלדרבי חוקים משלו, נצטרך להמשיך את היכולת שלנו".
יתרון (5) 124
19:15

אנאדולו אפס
(5.5+)

ריאל מדריד
אנאדולו בעונת בלהות, אך היא ניצחה את ברצלונה במשחק הבית האחרון שלה. עם זאת, ריאל נראית מצוין בחודש האחרון, אחרי ניצחון על המוליכה הפועל תל אביב. הבלאנקוס במומנטום אותו הם ימשיכו פה מול קבוצה נחותה
יתרון (5) 218
21:00

הפועל ירושלים

ונציה
(9+)
הפגרה לא באה בזמן להפועל ירושלים שיצאה אליה במומנטום אדיר. ונציה נראית טוב גם כן העונה אבל דומיננטית יותר בבית מאשר בחוץ. אפשר לראות את המשחק הזה איכשהו הופך צמוד. ונציה תעמוד בליין
יתרון (5) 228
21:05

הפועל תל אביב

ליון-וילרבאן
(14.5+)
ןילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות ביורוליג. הפועל תל אביב אחרי ההפסד לריאל מדרייד אחרי מנוחה קצרה, מועמדת להביס בקלות.
ירדן שועה, שחגג שלושער ראשון בקריירה: "אני תמיד רוצה לשחק ולתרום לקבוצה. הרגשתי קצת לא טוב, אבל אני בריא והכול בסדר ברוך השם. אליפות? חלום שכל אחד מדמיין אותו, הלוואי שגם יקרה. אנחנו באים בביטחון לכל משחק, לא רק החלק הקדמי. כרגע עוד רחוק מדי לדבר על זה, רוצים לעבור ממשחק למשחק ויש עוד הרבה מה לשפר".
לקראת הדרבי: "אני מספיק שנים במועדון ויודע כמה זה חשוב לקהל. בעזרת השם ננצח".
אלירן חודדה, מאמנה של עירוני טבריה: "כשמגיעים למשחק מול בית"ר וסופגים פעמיים שערים רכים כאלה תוך 13 דקות, אז קשה להישאר בתמונה. נתנו להם שטחים והם הענישו. יש פערים מול הגדולות, אבל זה לא צריך להיראות ככה. צריך לטפל במה שקרה היום, זה לא יכול לחזור על עצמו. אסור לספוג בכזו קלות ואני אטפל בזה. מחצית מהשערים שספגנו היו נגד הגדולות, ומול יריבות מהרמה שלנו ידענו לשמור על כמות נמוכה יותר".




