מכבי חיפה תנסה להימנע מהשוואת שיא שלילי במשחק הערב (שלישי, 20:30) מול הפועל תל אביב. הירוקים יארחו את החבורה של אליניב ברדה אחרי שמונה משחקי ליגה ללא ניצחון - מרחק משחק אחד מהשיא.
השיא השלילי של הירוקים של משחקי ליגה ללא ניצחון עומד על תשעה משחקים והוא נרשם בעונת 1951/52. כלומר, אם השחקנים של ברק בכר לא ינצחו הערב הם ישוו שיא שלילי בן יותר מ- 73 שנים. והשוואה של השיא תגרום לכך שבמשחק מול עירוני קרית שמונה, מכבי חיפה תוכל לשבור אותו - דבר מאוד לא רצוי מבחינת אף אחד במועדון כמובן.
כזכור, בעונה שעברה מכבי חיפה שברה שיא שלילי בספיגת שערים ובכר לא רוצה להיות שותף לעוד רגע דומה. המאמן כבר נכנס לספרי ההיסטוריה של המועדון עם רגעים נהדרים ושם הוא מעדיף להישאר.
בצד המקצועי עושה רושם שבכר יעלה בהרכב עם גיא מלמד שיקבל דקות ראשונות העונה ועם מיכאל אוחנה. בחיפה מציינים שאוחנה נראה טוב מאוד באימונים בשבועות האחרונים ומקווים שיביא זאת לידי ביטוח היום במשחק. ינון פיינגזיכט הצעיר צפוי להמשיך לקבל את הקרדיט בהרכב בעוד דניאל דרזי צפוי לפתוח על הספסל.
