הפועל תל אביב אמנם ניצחה בשבת 0:2 את בני סכנין, אבל הקשר לויזוס לויזו סיים עם חבלות ברגליים.
הקפריסאי נתקל באגרסיביות יתרה של חלק משחקני סכנין, אבל השופט אביעד שילוח לא רק שבקושי שלף כרטיסים - במחצית הראשונה הוא גם לא שרק לכמה עבירות ברורות ובאחת הפעמים אפילו נזף דווקא בלויזו. הקשר הסביר לחבריו כי השופטים לא שומרים עליו כששחקני יריב מורידים אותו לדשא בעבירות גסות.
גורמים בהפועל תל אביב אמרו: "השופטים צריכים להגן ולשמור על שחקנים כמו לויזו. זה שהוא מהיר וזריז לא אומר שצריך לפרק אותו. ואם כן אז שיישלפו צהובים, בשביל שחקנים כאלה מגיעים לראות כדורגל".
לויזו תופקד במחצית הראשונה מתחת לחלוץ, אבל בפתיחת המחצית השנייה החליף מקומות עם רן בנימין והוסט שמאלה. השינוי הזה הוביל לשיפור ביכולת של שניהם, ושל הקבוצה כולה - והקפריסאי אף כבש שער בכורה יפהפה כשעשה תנועה משמאל למרכז, מצא שטח פנוי ושלח בעיטה אדירה מ-20 מטרים לחיבורים.
לויזו נרכש הקיץ מאומוניה ניקוסיה תמורת 1.1 מיליון יורו ובמועדון בונים עליו כשחקן מפתח לשנים הקרובות.
מחר (שלישי, 20:30) הפועל תל אביב תתארח אצל מכבי חיפה למשחק במסגרת המחזור ה-12 בליגת העל.
