וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ימשיך ללבוש אדום: טל ארצ'ל האריך את חוזהו בהפועל ת"א

26.11.2025 / 19:24

שחקן ההגנה בן ה-22 חתם עד סוף עונת 2028/29 במועדון בו גדל: "שמח לקשור את עתידי עם הקבוצה שהפכה כבר מזמן לבית עבורי"

תיקתקנו, 26.11/ספורט1

הפועל תל אביב הודיעה הערב (רביעי) על הארכת חוזהו של טל ארצ'ל בקבוצה עד סיום עונת 2028/29. הבלם בן ה-22 חתם לשלוש שנים וחצי נוספות במועדון בו גדל.

ארצ'ל בן ה-22 החל את דרכו במועדון כבר בגיל 8 - ומאז עבר את כל קבוצות הגיל במחלקת הנוער שלנו. את הופעת הבכורה שלו בקבוצה הבוגרת ערך בפתיחת עונת 22/23, במשחק גביע הטוטו מול מ.ס אשדוד. בחצי השני של עונת 24/25 הושאל להפועל כפר סבא, בה רשם 16 הופעות ליגה. בסך הכל ערך ארצ'ל 39 הופעות במדים האדומים, בהן כבש שער אחד.

ימשיך ללבוש אדום. טל ארצ'ל/אודי ציטיאט

השחקן אמר לאחר החתימה: "אני שמח לקשור את עתידי עם מועדון שהפך כבר מזמן לבית עבורי. אני מודה להנהלה והצוות על האמון בי, אמשיך לתת את כל כולי עבור המועדון והקהל האדיר שלנו בכל דקה על הדשא. יאללה הפועל".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully