מכבי חיפה הבהירה לשני שחקניה הצעירים דניאל דרזי וינון פיינגזיכט כי כל עוד לא יחתמו על חוזה חדש במועדון, הם לא ישחקו. כידוע, השניים מתאמנים עם הקבוצה הבוגרת מאז הפגרה, ואף לא יצאו עם קבוצת הנוער להונגריה למשחק מול נאנט בפלייאוף ליגת האלופות בשל העובדה שהם מתוכננים להיות בסגל למשחק הקבוצה הבוגרת מול הפועל פתח תקוה (שבת, 19:30, ספורט2).
לשני הצעירים מסתיים החוזה בסוף העונה הנוכחית, וכעת במכבי חיפה שלחו להם מסר ברור שלא יהיו בסגל למשחק מול הפועל פתח תקוה ולא יוכלו לשחק יותר בכלל עד אשר יחתמו על חוזה ארוך טווח במועדון.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
בכל הנוגע לדרזי, הקשר ההתקפי, בשבוע שעבר נערכה פגישה בין הצדדים שהוגדרה טובה ובה סוכמו מרבית הפרטים. במועדון ובסביבת השחקן מעריכים שהיום או לכל המאוחר מחר תיערך פגישה נוספת שמטרתה לגשר על הפרטים הקטנים שעוד נותרו ואכן לחתום על חוזה ארוך טווח.
בחיפה מקווים שגם המגן הצעיר יסכם את כל הפרטים, וכן יוכל לקחת חלק במשחק מול הפועל פתח תקוה.
