וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עופרי ארד יגיע לטדי? התכנית המרכזית של בית"ר ירושלים

25.11.2025 / 15:05

הצהובים-שחורים הבהירו שארד ברשימות, אבל שהם מחפשים שחקן בעמדה מספר 8. ברק אברמוב הקציב סכום גבוה לשכר והאתגר הגדול יהיה למצוא שחקן שישדרג את הקישור באופן מיידי. ומה עם גדראני וירין לוי?

תיקתקנו, 25.11/ספורט1

בבית"ר ירושלים הבהירו היום (שלישי) כי על אף שעופרי ארד נמצא ברשימות, עדיין לא התקבלה החלטה אם להציע לו חוזה, מה גם שהמסר שהתקבל מנציגיו היה שהוא מכוון לקבוצה בחו"ל. ארד סיים את חוזהו בקייראט אלמטי והוא שחקן חופשי. למרות שבישראל הוא שיחק בעמדת הבלם, בקבוצה הקזחית הוא תופקד לרוב כקשר אחורי וביצע עבודה טובה - שהוכיחה שהוא למד ומכיר את התפקיד עד תום.

בשלב זה בבית"ר מעדיפים קשר בעמדה מספר 8. השחקן המועדף הוא כריסטיאן מרטינס, אך במועדון מבינים כי עסקה עם איזי שרצקי תהיה לא פשוטה כלכלית ובודקים אופציות נוספות. בשיחות עם סוכני שחקנים, אנשי בית"ר אמרו שהמועדון מוכן לשלם עד כ-300 אלף יורו נטו שכר לשחקן חופשי או אחד שיגיע בהשאלה (המועדון מוכן לשלם סכום של עד 100 אלף יורו על השאלה) עם אופציה לרכישה.

שחקן קייראט אלמטי, עופרי ארד/GettyImages, Carlos Rodrigues

על אף הרצון לצרף שני שחקנים בחלון, בבירה מתמקדים כרגע בעיקר במרכז המגרש ומקווים "לפגוע" בשחקן שישדרג את הקבוצה. בתוך כך, בבית"ר גם מקווים שאיילסון טבארש ייכנס לעניינים בזכות המשחק הטוב שלו נגד מכבי תל אביב.

ירין לוי צפוי לחזור לשחק רק לאחר הדרבי הירושלמי, כאשר בשלב הזה הוא מבצע חיזוקים ויתחיל להתאמן עם כדור רק בשבוע הבא. לוקה גדארני כשיר, אבל ההחלטה אם לכלול אותו בסגל למשחק נגד מכבי נתניה ביום שבת תתקבל רק לאחר האימון המסכם - ובשיתוף הצוות הרפואי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully