וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עופרי ארד הפתיע: "מדגדג לי לשחק בבית"ר יום אחד"

הקשר-בלם הישראלי שמסיים את חוזהו בקייראט סיפר בראיון כי הוא שואף להמשיך ולשחק בחו"ל, אך הבהיר: "זה יעד שהייתי רוצה להגיע אליו בעתיד"

תיקתקנו, 23.11/ספורט1

עופרי ארד הפך לאחד מהממלפפונים החמים בשבועות האחרונים. הבלם שעשה הסבה לקשר אחורי, יסיים חוזה בקייראט הקזחית בחודש הבא, ולפי הדיווחים בקזחסטן מנסה למצוא את התחנה הבאה שלו ולא להאריך חוזה.

אתמול התארח ארד בתוכנית הספורט של ישראל מבית רדיו חיפה ודיבר גם על העתיד. ארד הבהיר שהמטרה הראשונית שלו היא להמשיך ולשחק בחו"ל, אך הפתיע במיוחד כשנשאל האם ירצה לעבור לבית"ר ירושלים: "אין ספק שבית"ר זה מועדון מיוחד. מאז שאני ילד אני אוהב את המועדון הזה, וכל מי שאוהב את מדינת ישראל מחובר למועדון הזה. זה בבירה, זה מועדון מאוד מרגש. אין ספק שהרצון הוא לעבור בבית"ר יום אחד. כן מדגדג לי לשחק בבית"ר יום אחד, זה יעד שהייתי רוצה בעתיד להגיע אליו".

אם ישוב לישראל - יגיע דווקא לבית"ר? עופרי ארד/GettyImages

ארד אכן נמצא ברשימות של בית"ר ירושלים, אך השחקן כאמור ינסה למצות אופציות בחו"ל ולהמשיך לשחק מעבר לים. מלבד ארד, השם הבולט שרוצים בבירה לראות הוא קשרה הפנמי של עירוני קרית שמונה, כריסטיאן מרטינס. בבית"ר יהיו מוכנים לשלם עד חצי מיליון יורו והדבר יהיה תלוי בבעלים של קרית שמונה איזי שרצקי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully