בבית"ר ירושלים מקווים שבימים הקרובים המשטרה תפשיר למכירה 2,000 כרטיסים נוספים למשחק ביום ראשון הבא נגד מכבי נתניה - ביציע הצפון מזרחי. עד עתה הבטיחו מקומם באצטדיון טדי כ-27 אלף צופים, מתוכם כ-2,300 אוהדי נתניה. אצטדיון טדי מכיל 31,700 מקומות, אבל חלקם ישמשו לחציצה.
בבית"ר בודקים אופציות לחיזוק ומנהלים שיחות לקראת חלון ההעברות בינואר, אבל בשלב זה אין שום דבר קונקרטי. כריסטיאן מרטינס מעירוני קרית שמונה עדיין על הפרק, אבל תהיה התקדמות לגביו רק אם איזי שרצקי ידרוש סכום של עד חצי מיליון יורו על השחקן. מרטינס חגג בשבוע שעבר עלייה למונדיאל עם נבחרת פנמה.
הקשר בן ה-28 צבר לא פחות מ-61 הופעות בנבחרת פנמה ומאז שהגיע לקרית שמונה בקיץ שער, הפך לאחד משחקני הקישור הבולטים בליגה - בזכות היכולת שלו להניע כדור ולנהל את המשחק של קבוצתו, אבל גם הודות למנהיגות שלו.
מרטינס שיחק בעבר בכמה קבוצות ב-MLS וגם השתייך לקאדיס הספרדית, אבל לא לבש את מדי הקבוצה הראשונה ושיחק כמושאל ברקראטיבו הואלבה. במהלך נדודיו ברחבי הגלובוס, שיחק גם בערב הסעודית.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי. הבדלי האיכות בין הקבוצות ברורים.
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.
לוקה גדראני שנפצע בגמר גביע הטוטו מול הפועל תל אביב, עדיין בספק וייתכן שיוחלט להמתין איתו שבוע נוסף. ירין לוי עדיין אינו כשיר ולא יעמוד לרשות הצוות המקצועי.
בית"ר יצאה לפגרה לאחר ה-2:6 על מכבי תל אביב ובצוות המקצועי מנסים לשמור את השחקנים באותה דריכות. "רק עבודה קשה ויציבות יביאו אותנו למקומות שאנחנו רוצים", אמר ברק יצחקי לשחקנים.


