לאחר פגרת הנבחרות נכנסו הקבוצות בליגת העל לפגרת השזרוע, וישובו לשחק בסוף השבוע הבא. בינתיים, עירוני קרית שמונה הספיקה בזמן שהיא מתכוננת לחזרת ליגת העל גם לצרף שחקן, כשהיום (שישי) היא הודיעה על החתמתו של איציק שולמייסטר.
המגן השמאלי בן ה-28 חתם באמצעות סוכנו, גלעד קצב, על חוזה עד תום העונה, כשלקרית שמונה תהיה אופציה להחתימו לעונה נוספת.
שולמייסטר שיחק בעונה שעברה במדי הפועל חדרה בליגת העל וירד איתה לליגת הלאומית, כשלפני כן שיחק בקריירה גם במכבי יפו, אחי נצרת, הפועל פתח תקוה, מ.ס. כפר קאסם והפועל ראשון לציון.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק


