שרון מימר אימן לא מעט קבוצות בליגת העל, אך יש קבוצה אחת שאת חלומו לאמן אותה עדיין לא הגשים. מימר, מאמנה של בני סכנין העונה, התארח בפודקאסט "קיקטוק" והצהיר על חלומו לאמן בקבוצת נעוריו - הפועל תל אביב.
"בגיל תשע התחלתי לשחק כדורגל בהפועל תל אביב, וסימנתי לעצמי תוך כדי תנועה להגיע לבוגרים", אמר מימר בפודקאסט. "זה היה חלום בתור שחקן והצלחתי לסמן וי. כשהתחלתי את קריירת האימון, מהיום הראשון אמרתי לעצמי, עוד בליגה הלאומית, שהחלום שלי זה לסגור מעגל כמאמן הפועל תל אביב".
רגיל (3) 155
20:00

אייבר

אלצ'ה
משחק גביע בין אייבר מהליגה השנייה שנמצאת עמוק במאבקי ההשרדות בליגה נגד אלצ'ה העולה החדשה לליגה הראשונה שפתחה את העונה בצורה חיובית. אני חושב שאלצ'ה מגיעה במומנטום חיובי ובדריכות למשחק הגביע בעוד שאייבר עלולה להיות מושפעת ממאבקי הירידה שלה בליגה
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
מימר המשיך: "זה המועדון היחיד שיגרום לי לאמן עם רגש. בדרך כלל אתה בא למועדון, אתה רוצה לעבוד נטו, להצליח, לא לערב רגשות כדי לא לעשות טעויות מרגש. שם זה יהיה מרגש כי כל השנים שגדלתי שם לא עוברים כמובן מאליו".
עוד סיפר המאמן: "אגב, הבן שלי היום עושה את אותו תהליך. הוא עבר מראשון לציון להפועל תל אביב כי הוא אמר לי: 'אני רוצה להיות כמוך'. הוא בן עשר, והוא מתחיל את אותו תהליך. כל מי שקרוב אליי חווה את זה שאני אדום כל החיים שלי".


