מכבי חיפה תחזור מחר (ראשון) לאימונים, אולם מי שלא ישובו הם השחקנים המייצגים את נבחרותיהם, דוגמת עבדולאי סק וליסב עיסאת. בנוסף, גם מתיאס נהואל וטריבנטה סטיוארט ייעדרו מהאימון ויחזרו רק ביום שני, לאחר שקיבלו אישור להאריך את החופשה ביום נוסף.
בחיפה מקווים שהפסקת הפעילות מאז יום שלישי תעשה טוב לשחקנים, וכי עם חזרת הליגה ניתן יהיה לייצב את המצב ולהשתפר משמעותית. "הגענו למצב שהפגרה באה לנו בדיוק בזמן", הודה גורם במכבי חיפה. "עכשיו נצטרך לאסוף את עצמנו, כי אסור לנו להמשיך בקצב מתחילת העונה - אחרת זו תהיה עונת כתם של ממש".
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(2.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין
בשבוע הבא ייערך מיני-מחנה אימון, לאחר שכל השחקנים ישובו לפעילות מלאה. כזכור, במועדון בחנו אפשרות לקיים מחנה בקפריסין או באילת, אך הדבר לא הסתדר, ולכן המחנה ייערך בכפר גלים ויכלול גם אימונים כפולים.


