יתרון (3) 304
22:00

ליון נשים

וולפסבורג
(2+)
ליון מציגה יכולת גבוהה ועדיין מושלמת אחרי תשעה משחקים בכל המסגרות. בבית היא תדע למצוא את הדרך להביס את וולפסבורג שאמנם בכושר לא רע, אבל פשוט לא מספיק איכותית ביחס לליון
יתרון (3) 332
02:30

ניו יורק ניקס

ממפיס גריזליס
(10.5+)
הניקס עם 4 ניצחונות רצופים בהפרשים גדולים מאוד והם נכנסים לקצב של העונה הזו. ממפיס הפסידה 5 מ-6 האחרונים ויש שם המון צרות ודיבורים על טריידים. הניקס ינצלו את המצב וינצחו בהפרש גבוה
נציגיו של ירין לוי נפגשו היום (שלישי) עם הבעלים של מכבי חיפה, יעקב שחר, בכל הקשור לסעיף השחרור של השחקן, כשבסיום הפגישה הוחלט כי הסעיף עליו סיכמו תקף. בחיפה הבהירו כי לאורך כל הדרך התכוונו לעמוד בסיכום עם השחקן וכי הם לא מבינים למה נוצרה המהומה, בעוד שגם שחר עצמו הבהיר כי ברגע שסוכמו דברים הם כמובן תקפים.
בנוסף, גם בצד של לוי הסכימו שלא יפעלו על פי סעיף השחרור כמשהו סופי, ואם תגיע הצעה יוכלו הצדדים לנהל מגעים כדי להגדיל אותה. כך, אם בסופו של דבר תהיה קבוצה שתתעקש לא להגדיל את הסכום, לוי יוכל להשתחרר תמורת 2.5 מיליון יורו. בשני הצדדים הבהירו כי הייתה פגישה חיובית מאוד שהסתיימה ברוח טובה, וכאמור בכך שסעיף השחרור יהיה תקף.
ללוי יש ביקוש כידוע בליגת ה-MLS האמריקאית, כאשר הקבוצה המובילה שמעוניינת בשחקן היא שיקגו פייר. יחד עם זאת, לוי מעדיף לסיים את העונה בבית"ר ירושלים.

