יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
נציגיו של ירין לוי נפגשו היום (שלישי) עם הבעלים של מכבי חיפה, יעקב שחר, בכל הקשור לסעיף השחרור של השחקן, כשבסיום הפגישה הוחלט כי הסעיף עליו סיכמו תקף. בחיפה הבהירו כי לאורך כל הדרך התכוונו לעמוד בסיכום עם השחקן וכי הם לא מבינים למה נוצרה המהומה, בעוד שגם שחר עצמו הבהיר כי ברגע שסוכמו דברים הם כמובן תקפים.
בנוסף, גם בצד של לוי הסכימו שלא יפעלו על פי סעיף השחרור כמשהו סופי, ואם תגיע הצעה יוכלו הצדדים לנהל מגעים כדי להגדיל אותה. כך, אם בסופו של דבר תהיה קבוצה שתתעקש לא להגדיל את הסכום, לוי יוכל להשתחרר תמורת 2.5 מיליון יורו. בשני הצדדים הבהירו כי הייתה פגישה חיובית מאוד שהסתיימה ברוח טובה, וכאמור בכך שסעיף השחרור יהיה תקף.
ללוי יש ביקוש כידוע בליגת ה-MLS האמריקאית, כאשר הקבוצה המובילה שמעוניינת בשחקן היא שיקגו פייר. יחד עם זאת, לוי מעדיף לסיים את העונה בבית"ר ירושלים.


