שמחה גדולה בעירוני קרית שמונה אחרי הניצחון אתמול (שבת) 2:3 על עירוני טבריה. עוד לפני המשחק קיימו במהלך השבוע שעבר בקבוצה אסיפה בה הבהירו ראשי המועדון והצוות המקצועי לשחקנים כי הם מאמינים בהם וכי למרות קצב צבירת הנקודות הלא טוב בלשון המעטה, במועדון משוכנעים שנבנה סגל שיכול להצליח אפילו יותר מהעונה שעברה.
בקרית שמונה הבינו את המשמעות של המשחק מול טבריה וההבנה שהפסד ימצב אותם בתחתית. "היה חשוב לנצח בכל מחיר", קבע גורם בקבוצה, "הגענו מאוד מאוד נחושים כדי לצאת הפעם עם נקודות ולא רק עם מחמאות".
בקבומה החמיאו לחלוץ הפרואני אדריאן אוגריסה שרשם משחק מצויין עם צמד שערים ובישול. אוגריסה הוזמן לנבחרתו ובקרית שמונה משוכנעים שמדובר בחלוץ שיכבוש עוד שערים רבים העונה. גם עלי מוסא זכה למחמאות ובקרית שמונה מעידים שהשחקן מתחיל להיכנס לעניינים ולהיראות טוב יותא הן באימונים והם במשחקים.
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
בקבוצה הצפונית מקווים שלאחר פגרת הנבחרות והשזרוע גם אנתוני לימבובה ייכנס לעניינים כשגורמים בקבוצה טוענים שמכל שחקני הרכש רק לימבובה, שהוא הרכש הנוצץ ביותר עדיין לא נכנס לעניינים.
