העיתונאי הוותיק קאן אטקלי טען בערוץ היוטיוב שלו כי חסן אראט, שכיהן כנשיא בשיקטאש, הרוויח סכום של 5.19 מיליון יורו מהימור על תוצאת המשחק מול מכבי תל אביב בשנת 2024.
לדברי אטקלי, מדובר באחת הסיבות המרכזיות להשעייתו של אראט מהמועדון לשנה. העיתונאי ציין כי קיבל את המידע מחבר בהנהלת בשיקטאש, שסיפר לו כי ארבעה אנשים הימרו על תוצאה מדויקת של 1:3 לזכות מכבי תל אביב במשחק שנערך ב-28 בנובמבר 2024 במסגרת הליגה האירופית, שהתקיים בהונגריה.
כל אחד מהם, כך לפי הטענה, הימר על מיליון יורו וזכה בתמורה בכ-5.19 מיליון יורו. אטקלי הוסיף כי על פי אותו מקור, אחד מארבעת המהמרים היה חסן אראט עצמו, שכיהן באותה עת כנשיא בשיקטאש. לדבריו, ההשעיה לשנה הוטלה על אראט בעקבות חקירה שנפתחה לאחרונה על ידי התאחדות הכדורגל הטורקית, שעסקה בחשדות להימורים מצד שופטים ושחקנים.
