עוד לפני השריקה לפתיחת המשחק המסקרן בין בית"ר ירושלים להפועל באר שבע, אצטדיון טדי לבש חג הערב (שני) לכבודו של בר קופרשטיין, שורד השבי שהוזמן על ידי בית"ר כאורח הכבוד והוגדר על ידי הכרוז כ"סמל הרוח הבלתי נשברת".
קופרשטיין, אוהד הקבוצה ששרד במנהרות חמאס במשך 738 ימים ושב אתמול לביתו בחולון לאחר תקופת השיקום, קיבל אהבה עצומה מאנשי בית"ר ומאוהדי שתי הקבוצות. כמו כן, קופרשטיין יעניק על כר הדשא את תואר "שחקן החודש" לחלוץ ג'ונבוסקו קאלו, שנבחר על ידי מנהלת הליגה.
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
בנוסף, קופרשטיין פגש על כר הדשא את אגדות עונת 75/76 של המועדון, שצעדו למרכז המגרש לקול תשואות האוהדים במסגרת "90 שנות בית"ר". בין היתר עלו אורי מלמליאן, דני נוימן, ניסים בכר, יצחק ג'נו, יוסי מזרחי, חנן אזולאי, יוסי אברהמי, ויקטור לוי ואברהם לוי.


