וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברק יצחקי לקראת הפועל ב"ש: "הסטטיסטיקה? ננסה לשנות אותה"

2.11.2025 / 11:25

הצהובים-שחורים לא ניצחו את ב"ש בבית מאז 2013. המאמן הוסיף לקראת שני (20:30): "זה משחק שהוא סולד אאוט, הרבה לחץ"

תקציר גביע הטוטו: הפועל תל אביב - בית"ר ירושלים 2:1/ספורט1

בית"ר ירושלים תארח מחר את הפועל באר שבע (שני, 20:30) באצטדיון טדי בתקוה לצמצם את הפער מהמקום הראשון. הקבוצה מבירה מגיעה במומנטום נהדר, אחרי 13 נקודות מ-15 אפשריות בליגה וזכייה בגביע הטוטו. הכרטיסים לאוהדי הקבוצה אזלו ו-25 אלף איש יתמכו בקבוצה.

גיל כהן צפוי להחליף את לוקה גדראני הפצוע, וישחק לצד בריאן קרבאלי במרכז ההגנה כשגם אריאל מנדי עשוי לחזור על חשבונו של ירדן כהן.

כדי למצוא את הניצחון הביתי האחרון של בית"ר על היריבה מבירת הנגב צריך לחזור יותר מ-12 שנה אחורה, עד ה-0:1 של אבי ריקן באפריל 2013. המאמן ברק יצחקי התייחס לכך: "הסטטיסטיקה היא עובדה, ננסה לשנות את זה. אנחנו מאמינים בעצמנו ובדרך שלנו. זה משחק שהוא סולד אאוט, הרבה לחץ, נצטרך לבוא מוכנים ולעשות את זה".

איילסון טבארש, בית״ר ירושלים/מאור אלקסלסי

על גמר גביע הטוטו: "נגד הפועל תל אביב היה חשוב לתקן אחרי ההפסד בליגה. השמחה הייתה ראויה, המועדון הזה לא זכה בהרבה תארים ב-20 השנים האחרונות".

על הציפיות" "לא צריך את גמר גביע הטוטו כדי לייצר ציפיות, גם במשחק הזה שיחקנו את המשחק הכי טוב העונה. יש לנו שני משחקים מאוד מאוד משמעותיים נגד הפועל באר שבע ומכבי תל אביב, אבל הם לא יכולים לקבוע איך תיראה העונה. כמובן שתוצאה טובה תדחוף ותעזור לנו".

על הזרים: "יש שינוי ביכולת שלהם, גם טאברש צריך עוד זמן. לא מסיקים מסקנות אחרי 8 מחזורים, יש לפעמים דברים שלא בשליטתו או בשליטתי, נעזור לו לחזור לעניינים".

על הפועל באר שבע: "הם בכושר נהדר העונה עם המון חוזקות. לא נכון להסתכל על המשחק או שניים האחרונים שלהם, הם קבוצה חזקה מאוד".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully