בית"ר ירושלים תארח מחר את הפועל באר שבע (שני, 20:30) באצטדיון טדי בתקוה לצמצם את הפער מהמקום הראשון. הקבוצה מבירה מגיעה במומנטום נהדר, אחרי 13 נקודות מ-15 אפשריות בליגה וזכייה בגביע הטוטו. הכרטיסים לאוהדי הקבוצה אזלו ו-25 אלף איש יתמכו בקבוצה.
גיל כהן צפוי להחליף את לוקה גדראני הפצוע, וישחק לצד בריאן קרבאלי במרכז ההגנה כשגם אריאל מנדי עשוי לחזור על חשבונו של ירדן כהן.
כדי למצוא את הניצחון הביתי האחרון של בית"ר על היריבה מבירת הנגב צריך לחזור יותר מ-12 שנה אחורה, עד ה-0:1 של אבי ריקן באפריל 2013. המאמן ברק יצחקי התייחס לכך: "הסטטיסטיקה היא עובדה, ננסה לשנות את זה. אנחנו מאמינים בעצמנו ובדרך שלנו. זה משחק שהוא סולד אאוט, הרבה לחץ, נצטרך לבוא מוכנים ולעשות את זה".
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
על גמר גביע הטוטו: "נגד הפועל תל אביב היה חשוב לתקן אחרי ההפסד בליגה. השמחה הייתה ראויה, המועדון הזה לא זכה בהרבה תארים ב-20 השנים האחרונות".
על הציפיות" "לא צריך את גמר גביע הטוטו כדי לייצר ציפיות, גם במשחק הזה שיחקנו את המשחק הכי טוב העונה. יש לנו שני משחקים מאוד מאוד משמעותיים נגד הפועל באר שבע ומכבי תל אביב, אבל הם לא יכולים לקבוע איך תיראה העונה. כמובן שתוצאה טובה תדחוף ותעזור לנו".
על הזרים: "יש שינוי ביכולת שלהם, גם טאברש צריך עוד זמן. לא מסיקים מסקנות אחרי 8 מחזורים, יש לפעמים דברים שלא בשליטתו או בשליטתי, נעזור לו לחזור לעניינים".
על הפועל באר שבע: "הם בכושר נהדר העונה עם המון חוזקות. לא נכון להסתכל על המשחק או שניים האחרונים שלהם, הם קבוצה חזקה מאוד".


