קשרה של בני סכנין עדן שמיר הפך לאחד השחקנים המשמעותיים במערך של שרון מימר, והוא אף מזכיר פעמים רבות את היכולת שהפכה אותו לאחד מהשחקנים המוערכים בישראל. אתמול (שבת), למרות עוד משחק טוב שלו, שמיר איבד את השחקן שלו בשער השני של הפועל פתח תקוה במהלך השמירה בקרן ובסיום אף הודה: "אני לוקח אחריות על הגול הזה. לא מתאים לי ככה לאבד את השחקן שלי בקרן".
הקשר הוסיף ואמר: "יישמנו פחות טוב את מה שעבדנו עליו כל השבוע, מחצית ראשונה קצת פחות טובה שלנו ידענו אבל להיות שם ולחזור פעמיים וזה חשוב, אנחנו ממשיכים עכשיו קדימה".  
על היכולת מתחילת העונה: "יש  בקבוצה הזו משהו מאוד יפה, בייחוד בתהליך של איפה שהתחלנו ואיפה שאנחנו עכשיו, אנחנו כל שבוע מוסיפים ומשתפרים בפרמטר כזה או אחר, גם הפעם שיחקנו נגד קבוצה מאוד טובה ומאומנת ובכל זאת ידענו גם לחזור במשחק פחות טוב שלנו. יש משהו מאוד שוויוני בליגה, אולי להוציא את המועדונים עם התקציבים הכי גבוהים ובגלל השיוויוניות, לדעת לא להפסיד זה משהו חשוב שנותן לנו אוויר". 
על כך שבתחילת העונה לא שיחק בגלל הסנקציות מפיפ"א: "בסוף מקשיים נעשים חזקים יותר. חזרנו רעבים, זה קשה לשבת בחוץ בגביע הטוטו ולראות משחק מהיציע וזה אף פעם לא נחמד, אתם לא יודעים מה זה להשלים אימונים כי לא משחקים.  עברנו הרבה, מגיע כל הכבוד לכולם ולמועדון".
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי
 

איינטרכט פרנקפורט 
 
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
לשאלה האם הוא מכוון לחזור לקבוצות הגדולות אמר: "אני יודע איפה אני נמצא בשלב הזה ולא אדיש ולא עיוור לזה. הגעתי לסכנין לשחק תחת שרון, והוא יודע שאחד השיקולים המרכזיים שהגעתי זה הוא. אמרתי את זה קודם, אני מאוד אוהב את המשחק, מאוד מאמין בעצמי ויש לי הרבה מה לתת".


