מכבי חיפה האריכה את חוזה ההתקשרות עם עמותת נאמני חיפה בכל הנוגע למתחם קצף. כידוע, הירוקים מקיימים את פעילות מחלקת הנוער במתחם זה, וכעת סיכם הבעלים יעקב שחר עם נאמני חיפה על שכירת המתחם לעשר שנים נוספות. המשמעות היא שמחלקת הנוער תמשיך להשתמש ולנהל את המתחם גם בעשור הקרוב.
הסיכום עם נאמני חיפה מגיע על רקע המגעים שמנהל שחר עם קבוצת משקיעים אמריקאים המעוניינים להיכנס לשותפות בבעלות על מכבי חיפה.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
שחר, כמובן, היה מאריך את חוזה השכירות גם ללא הקבוצה האמריקאית, אך מדובר בצעד בעל חשיבות גם עבור המשקיעים, שרואים בכניסה לבעלות השקעה לטווח ארוך.
לאחרונה נרשמה התקדמות במגעים בין הצדדים, כאשר נציגים של קבוצת המשקיעים - ביניהם אדם פריד - הגיעו לישראל, נפגשו עם ראשי המועדון ואף נכחו במשחק מול מכבי נתניה.


