וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תקופת הבלהות של שחקן סכנין: החזרה לישראל שוב נדחתה

28.10.2025 / 14:33

המועדון טען שפתר את הבעיות, אבל הוויזה של גליד אוטנגה לא עומדת בדרישות. הקשר שספג שני אדומים ב-50 דקות משחק, מתוסכל

תקציר: הפועל ירושלים - בני סכנין 0:0/ספורט1

גליד אוטנגה, שחקנה של בני סכנין, תכנן לחזור ארצה אלא שרגע לפני הטיסה אליה היה צריך לעלות - התברר שהוויזה שהונפקה עבורו לא עומדת בדרישות ולכן הוא לא חזר לישראל. כידוע, בעיות הוויזה של אוטנגה התעוררו לאחר פגרת הנבחרות והוא לא הצליח לשוב ארצה. בסכנין הודיעו לו שהכל טופל והוא התחיל בסידורים לקראת הטיסה, עד שבעיות חדשות-ישנות צצו.

אוטנגה עצמו מרגיש מתוסכל, כך לפי גורמים ששוחחו איתו. הקשר מקונגו מאוד רוצה לחזור, אבל העניין מתעכב שוב ושוב. השחקן בן ה-25 הצטרף לסכנין ביולי אחרי עונה בקטאר, אבל בינתיים שבע מרורים. הוא לא נכלל בסגל בשני המשחקים הראשונים בגלל סנקציות של פיפ"א על המועדון, ובמשחק הבכורה שלו, הפסד 2:0 להפועל חיפה, הורחק בדקה ה-44 (עוד לפני כן ספג כרטיס אדום שבוטל אחרי התערבות VAR).

בגלל ההרחקה, אוטנגה פספס את המשחק נגד הפועל באר שבע וכששב ממנה ופתח במשחק נגד מכבי תל אביב, ספג אדום ישיר בדקה ה-16. למעשה מאז פתיחת העונה, ולמרות שחתם בינואר, אוטנגה צבר 50 דקות משחק בליגה וספג שני כרטיסים אדומים.

בסכנין הגיבו בכעס: "בתאריך 28.08.2025 שילמנו את כל האגרות המתבקשות לקבלת ויזה עבור השחקן. עברו ימי חגים שמשרד הפנים היה סגור, אחר כך נשלחו מיילים ויזמנו התקשרויות ואין מענה. לאחרונה ולאחר לחצים קיבלנו אישר עליה למטוס, השחקן עלה למטוס אך שוב סורב על אף המסמך שבידו. ממשיכים לברר מול משרד הפנים על אף חוסר ההיענות והאיטיות בתגובתם".

אוטנגה מימין/מאור אלקסלסי

בעניין אחר, מאמן הקבוצה שרון מימר לא נכח באימון היום וזאת לאחר שנפצע באימון ביום ראשון. מימר נטל חלק באימון עם השחקנים ועשה תנועה לא נכונה כאשר לאחר מכן התנפחה לו הברך. המאמן לא הגיע היום, אך צפוי לחזור ולאמן מחר.

  • עוד באותו נושא:
  • בני סכנין

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully