אחרי איבוד נקודות ראשון בליגה במחזור הקודם (הפסד 1:0 לעירוני קרית שמונה), הפועל באר שבע תארח את בני ריינה ביום ראשון (20:15, ספורט4) ולא תסתפק בדבר מלבד ניצחון. זה למעשה יהיה משחק קצוות, בין הראשונה בטבלה לאחרונה.
המאמן רן קוז'וך אמר: "ספגנו הפסד כואב מאוד. לי כאב כשהפסדנו כמו שהפסדנו - ולא הפסדנו בדרך שלנו. הפסדים קורים, אבל אנחנו צריכים להישאר הפועל באר שבע, עם אותו סגנון משחק ואותה דרך שבה אנחנו משחקים. זה לא קרה נגד קרית שמונה ונצטרך לחזור לדרך שלנו".
המאמן הוסיף: "השחקנים יודעים מתחילת השנה מה אנחנו רוצים להשיג ובאיזו עונה מדובר. זה פנצ'ר מאוד מצער שלא היה צריך לקרות, אבל אני סומך על השחקנים".
על התמודדות עם נועלת הטבלה: "זה יביא את המשחק לדרך מסוימת. אנחנו מתמודדים עם זה לא מעט העונה ועשינו את זה בהצלחה. אבל זה מתחיל ונגמר בתכנית המשחק שלנו".
יתרון (5) 120
19:30

אנאדולו אפס
(3.5+)

ברצלונה
רוחות חדשות נושבות בברצלונה שנראית טוב מאז השינוי על הקווים. הערב צ'אבי פסקוואל יערוך את הקאמבק הרשמי שלו ביורוליג על הקווים של ברצלונה, כשבצד השני שיין לארקין ייעדר וזו מכה קשה לאנאדולו, שגם כך לא נראית מספיק טוב העונה. ברצלונה תנצח
יתרון (5) 247
21:15

פנאתינאיקוס

בי.סי דובאי
(8.5+)
פאו אחרי 4 ניצחונות יפים בכל המסגרות, אך היא לא יציבה העונה ביורוליג ופוגשת קבוצה בעלייה, שגם היא השיגה 4 ניצחונות רצופים. פאו טובה יותר, אך דובאי עם ליין כ"כ גבוה, אמורה לעשות את זה
יתרון (5) 261
21:30

אולימפיה מילאנו
(3.5+)

הפועל תל אביב
מילאנו מספיק מוכשרת התקפית כדי להתמודד עם הפועל ת"א בביתה, והגנתית היא יכולה לאתגר אותה לא פחות משעשו פנרבחצ'ה ואולימפיאקוס. משחק צמוד, מילאנו יכולה לעמוד בליין
דן ביטון: "רצינו להמשיך במגמה שבה פתחנו את העונה ולצערי לא הצלחנו. נקווה שנעשה את זה במשחק הקרוב. ניתחנו את המשחק נגד קרית שמונה וראינו מה עשינו פחות טוב. נקווה שביום ראשון נחזור לנצח. אין משחק קל בליגה הזו, לא משנה באיה מקום היריבה נמצאת".


