מי שהיה מאמן מכבי חיפה עד השבוע, דייגו פלורס, ציפה שהקדנציה בישראל תהיה ארוכה בהרבה מזו שהייתה בפועל, כאשר אחד מהדברים אותם היה אמור להרוויח פלורס בקדנציה הראשונה שלו כמאמן ראשי מחוץ לארגנטינה היא תעודת פרו המוכרת על ידי אופ"א.
כזכור, במכבי חיפה הופתעו כאשר רצו לרשום את המאמן בהתאחדות לכדורגל מכך שהתעודה שהוא מחזיק אינה מספקת לאימון בליגת העל שכן היא מוכרת על ידי ההתאחדות הדרום האמריקאית בלבד. בשל כך, הירוקים עשו מאמצים גדולים והצליחו להכניס את המאמן הארגנטינאי לקורס הפרו ובכך הבטיחו את רישומו.
יתרון (5) 160
20:30

ליון-וילרבאן
(2.5+)

בי.סי דובאי
וילרבאן עם שלושה הפסדים רצופים ולמרות שהיא לא מובסת, נראה שחסרים לה לא מעט דברים. דובאי עם 4 ניצחונות רצופים ונראה שהיא תרוץ חזק השנה. האורחת יכולה לנצח מעל לליין
מעל/מתחת נקודות (175.5) (5) 177
21:05

הפועל תל אביב
(175.5+)

מונאקו
גם הפועל ת"א וגם מונאקו מחזיקות בסגלים עם המון איכויות בהתקפה ושתיהן משחקות בקצב גבוה. אמנם הליין לא כל כך נמוך, אבל אפשר לראות את המשחק הזה מגיע למחוזות ה180 נקודות ומעלה
פלורס כבר נכח בשני מפגשים בקורס הפרו שהחל בחודש ספטמבר והיה אמור לסיימו לקבל תעודה המוכרת על ידי ההתאחדות האירופאית אופ"א, מה שהיה מאפשר לו כמובן לאמן בכל קבוצה ביבשת, אלא שכעת לאחר שפוטר כבר אחרי המחזור השביעי, הארגנטינאי ייגרע מהקורס שכן הוא צפוי לחזור למדינתו ולא ישלים את הקורס.
בחיפה מודים שעשו טעות עם החתמתו של המאמן כאשר זה לא הצליח להטביע את חותמו בלשון המעטה וזכה לביקורות קשות מאוד מתוך המועדון, גם על ידי אלה שלמעשה מינו אותו.