גילי ורמוט השווה ב"קיקטוק" מבית "אול אין" בין ערן זהבי, שלא קיבל תפקיד במכבי תל אביב לאחר הפרידה, לליאור רפאלוב, שמונה עם פרישתו ממשחק פעיל לראש מערך הסקאוטינג במכבי חיפה.
ורמוט פתח: "זהבי במכבי תל אביב, הכי גדול בדור שלנו, סמל ענק במכבי תל אביב באותה רשימה עם אבי נמני מבחינתי והוא סיים בקבוצה. לא נתנו לו חוזה חדש, סיכמו על פרידה והוא חיכה לתפקיד במכבי תל אביב, זהבי הגדול, חיכה ולא קיבל".
כוכב העבר ופרשן ספורט1 טען: "זהבי רצה להיות מנהל מקצועי, מנכ"ל, נציג בעלים - משהו כזה, ככה אני מעריך. ליאור רפאלוב בהשוואה סיים במכבי חיפה וישר הצניחו אותו לתפקיד הכי חשוב במערכת. גל אלברמן כשקיבל את התפקיד היה עוזר מאמן, סקאוט, הלך לקורסים בחו"ל ושמו אותו על המסלול הזה. רפאלוב הוצנח ישר לתפקיד".
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
ורמוט סיכם: "אם ערן זהבי הגדול לא קיבל את התפקיד, גם לליאור רפאלוב היו צריכים לבנות מסלול כדי להכשיר אותו".


