וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צפו באירוע הנדיר: כוס נזרקה על שופט - והוא פסק לסיום המשחק

מערכת וואלה ספורט

עודכן לאחרונה: 18.10.2025 / 19:15

המפגש בין סטנדרד ליאז' ואנטוורפן הגיע לסיומו בדקה ה-88, לאחר שהשופט לא היה מוכן לעבור לסדר היום על התקרית. השחקנים היו מבולבלים למדי

קליפ סיכום שבוע, 16.10/ספורט1

שחקני סטנדרד ליאז' ואנטוורפן היו המומים כשהשופט עצר המשחק כשנותרו רק דקות ספורות לסיומו. כל 22 השחקנים נאלצו לרדת מכר הדשא בדקה ה-88 לאחר שכוס נזרקה לעבר השופט. קטעי וידאו מראים את השופט על קו החוץ כשהוא מטפל במצב מסוים, כשפתאום כוס פלסטיק מגיעה מהיציע ופוגעת בו בגבו. השופט הסתובב מיד ליציע, שרק בשריקה והצביע לכיוון חדרי ההלבשה.

כשהוא עושה את דרכו על פני המגרש, הוא מלווה בשחקנים מבולבלים ומופתעים משתי הקבוצות. חלק משחקני סטנדרד ליאז' נראו לאחר מכן מביטים אל היציעים, כשהם בבירור לא מרוצים מהאירוע. זמן קצר לאחר ההפסקה, ליאז' אישרה את המצב בהודעה באתר הרשמי שלה ושהמשחק יסתיים בדלתיים סגורות.

"משחק סטנדרד ליאז' מול אנטוורפן שהופסק ביום שישי בערב בדקה ה-88 יתחדש בדלתיים סגורות ביום שני או שלישי הבא עבור הדקות האחרונות של המשחק כולל זמן נוסף, בהתאם להוראות החדשות של התקנון הפדרלי", נכתב בהודעה. "האוהד שזרק את הכוס על השופט זוהה והמועדון יפתח נגדו הליך של איסור כניסה לאצטדיון, כמו גם תביעה לפיצויים".

באותה עת, סטנדרד ליאז' הובילה במשחק 0:1, הודות לשער אחרי רק 16 שניות. עם זאת, הקבוצה נותרה ב-10 שחקנים מהדקה ה-39.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully