לאחר פגישה היום (רביעי) בין הנהלת הפועל תל אביב למשטרה, לא אושרה לאדומים הקצאה נוספת של כרטיסים לשער 13 בשל רצון המשטרה להפרדה משמעותית בדרבי ביום ראשון. מהסיבה הזו, רק 1,500 אוהדים אדומים יישבו ביציע זה.
במשחק צפויה אבטחה כבדה, עם 700 שוטרים ו-560 סדרנים שישמרו על הסדר במעגל אבטחה כפול - על מנת למנוע הפרות סדר וליצור בידוק קפדני לאוהדי הקבוצות. כ-21,500 אדומים ועוד 3,000 צהובים יגיעו לבלומפילד, כאשר צפויים איזורי הפרדה של מעל 4,000 מקומות בשער 13, שערים 10-11 ובשער 8.
שחר פיבן ורועי אלקוקין לא צפויים לעמוד לרשות הצוות המקצועי של הפועל תל אביב בשל פציעות. אליניב ברדה יקבל החלטות לגבי ההרכב רק לאחר שכל שחקני הסגל יחזרו מהנבחרות וייבחן מצבם הפיזים.
במועדון חיזקו את סתיו טוריאל, אחרי שאתמול נכנס להופעת בכורה בנבחרת ישראל וטעות שלו הובילה לספיגה בהפסד 3:0 לאיטליה במוקדמות מונדיאל 2026.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
לפני היציאה לפגרת הנבחרות הפועל תל אביב ספגה את הפסדה הראשון העונה, 2:1 להפועל באר שבע. בקבוצה מקווים לא להפסיד שוב ולהיקלע למומנטום שלילי.


