גורמים בבני סכנין שוקלים פנייה לפיפ"א בכל הקשור לסאגת עבד יאסין. בקבוצה ממשיכים להתעקש שלא קיבלו שום זימון רשמי מההתאחדות של הרשות הפלסטינית בנוגע ליאסין, והעובדה ששיחק, לטענתם, אמש מול נבחרת אלג'יריה ב', מנוגדת לחוקי פיפ"א. בשל כך ישנם גורמים במועדון הסבורים שיש להתלונן לפיפ"א נגד ההתאחדות הפלסטינית על כך שלא שלחה זימון רשמי.
על פי גורם בכיר בסכנין, יאסין ממשיך לא לענות לראשי הקבוצה, הזועמים עליו ושוקלים את שחרורו המיידי מן הקבוצה, אך יבהירו לשחקן שהדבר לא יהיה בחינם. בסכנין משוכנעים כי השחקן מחזיק בהצעה מהליגה הקטארית ותכנן את המהלך כולו כדי לקבל שחרור ללא תמורה. במועדון מתכוונים לדרוש סכום משמעותי עבור יאסין ואינם מתכוונים לאפשר את עזיבתו בחינם.
"עבדנו כל כך קשה לבנות חדר הלבשה בלי בעיות ובלי מתיחויות, ובא שחקן שמנסה להרוס הכול", אמר אותו גורם. "ברגע שיחזור לארץ הוא יעמוד לוועדת משמעת, ונקבל החלטות." בסכנין ממתינים גם לחזרתו של מוחמד אבו יונס מדובאי, על מנת לקבל החלטה סופית בנוגע ליאסין.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
ללא קשר לשוער, בסכנין היו מעודדים לראות את מקס גרצ'קין משתתף אתמול במשחק אימון נגד הפועל חיפה. המגן השמאלי סיים את השיקום ואף היה כבר בסגל במשחק האחרון. בסכנין מקווים שכעת גרצ'קין יחזור בהדרגה למשחק פעיל ויתפוס מקום בהרכב של שרון מימר.


