לאחר שמעל 21 אלף מאוהדי הקבוצה הבטיחו מקום בדרבי (אם המשטרה תאשר הקצאה נוספת יהיו 23,500), בהפועל תל אביב אומרים כי "טירוף כזה מצד אוהדי הקבוצה לדרבי לא היה אף פעם".
בצד המקצועי, שחר פיבן ורועי אלקוקין סובלים מקרע בשריר. שניהם מקווים שעד הדרבי יצליחו להחלים ולשחק אך הסיכויים לכך נמוכים, כשגם עומרי אלטמן שסובל ומחבלה ועמית למקין שנפצע בספק גדול.
אליניב ברדה יצטרך למצוא פתרונות מהסגל הקיים. במקום אלקוקין המועמד לפתוח הוא לויזוס לויזו שיצא למשחקי נבחרת קפריסין. עד עתה לויזו מתקשה למצוא עצמו בעמדה במרכז השדה ומעדיף לשחק בצד, אך הוא הגיע במיוחד לתפקיד ה-10.
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
חיסרון של פיבן ולמקין לא ישאיר לברדה הרבה ברירות בעמדת המגן הימני. המאמן ישקול את האפשרות לעבור לשלושה בלמים או לתת לטל ארצ'ל את ההזדמנות בהרכב. מי שיחזור לסגל הוא מור בוסקילה, שהחלים מפציעה.


